FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - POLI IAȘI 1-2

Reacție nervoasă după UTA - Poli Iași! Adi Petre, luat la rost de antrenor: „E bătaie de joc!”

Ratarea lui AdI Petre // FOTO: Alexandra Fechete +49   FOTO
Ratarea lui AdI Petre // FOTO: Alexandra Fechete

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 mai 2021 17:24 / Actualizat duminica, 09 mai 2021 17:37

UTA a cedat pe teren prorpiu, 1-2 cu Poli Iași, iar la finalul partidei, Laszlo Balint, a avut o reacție nervoasă.

Antrenorul arădenilor l-a criticat extrem de dur pe atacantul Adrian Petre, care în minutul 74, la 2-1 pentru Poli, a ratat dintr-o poziție excelentă. Atacantul era singur cu portarul advers, însă nu a putut să șuteze, iar Ianoș Brânză a reținut mingea.

Reacție nervoasă după UTA - Poli Iași! Adi Petre, luat la rost de antrenor: „E bătaie de joc!”

Laszlo Balint l-a criticat pe Adi Petre: „E bătaie de joc!”

„Se petrec lucruri inexplicabile! Nu pot pricepe aceste schimbări radicale la mulţi jucători, de la un meci la celălalt.  Când nu respecţi fotbalul, nici fotbalul nu te ajută! Am avut acele ocazii și le-am tratat... Ocazia lui Petre e bătaie de joc! Să tratezi munca unei intregi echipe de maniera cum a tratat-o Adi Petre... Îmi pare rău să o spun, dar e ce simt şi spun ce gândesc!

Mai avem două meciuri și şase puncte puse în joc. E foarte important să înțelegem că, dacă n-am vrut linişte, trebuie să jucăm cu cuțitul la os pentru că acest play-out nu e jucat”, a spus Balint, potrivit TV Telekom Sport.

VIDEO Țiriac cere reforme la nivel înalt: „MTS, Ministerul Educației și Ministerul Sănătății să se implice! Am ajuns la coada Europei”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Verdictul lui Mihai Stoichiță despre noua arenă din Ghencea: „Un stadion făcut din bani publici e deschis oricui”

UTA - POLI IAȘI 1-2 » Victorie surprinzătoare în play-out! Cum arată acum clasamentul

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (13)
publicer
publicer  •  10 Mai 2021, 05:45

Cel mai penibil antrenor esri mister. Dupa ce ai promovat cu morcovul in poponet la maxim acum te tot scuzi de fiecare data ca nu fac jucatorii ce spui tu! Daca te uiti pe limia de clasament esti de cartea recordurilor!!! Unde s a mai pomenit o echipa sa castige 2 jocuri axasa intr un campionat?! Unul practic nu se pune ca Sepsi erau in vacanta si aveau alte obiective... Castigam impreuna pierdem impreuma mister!!! Dar tu te tot ascunzi dupa deget. Nu tu ti ai dat acceptul pt el? Si erai f incantat? Fa l sa joace ceva daca esti scula de antrenor cum te tot dai pe la tv ! Au fost o groaza de meciuri in care nu ati avut sut pe poarta!!! Copilul norocului cu goluri in .in 94!!! Te a zapacut "sucesul" si pe tine si te crezi antrenor. Antrenor de chiftele da e posibil

ge0x
ge0x  •  10 Mai 2021, 00:05
Postat de gabri80el pe 09 Mai 2021, 20:04

bataie de joc a fost cand v-ati apucat de blaturi. sper sa va duceti cat mai curand in liga 2 ca prea ati luat la misto fotbalul.

Bine zis. Cu Hermannstadt a-ți lalaito ca sa cadă Dinamo pe loc retrogradabil. Da se întoarce roata. Asa si Neagoe de la Astra. Numai cu ura si aroganță vorbea de Dinamo. Si uite ca a fost demis. Pai ba Neagoe, la Dinamo ai facut prăpăd, daia te-au cerut suporterii afară. Ai fost dezastru. Nu ai castigat campionatul ca Rednic la Rapid si apoi l a dat Copos afară. Tu ai câștigat 4 puncte din 30. Nu au avut suporterii nimic cu tine, ci cu rezultatele tale.

injunghiatu
injunghiatu  •  09 Mai 2021, 23:03

El si cu Vana pot castiga fara probleme, etapa de etapa, titlul de cel mai indolent jucator!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează