FOTBAL  »  LIGA 3  »  CS AFUMAȚI - FCSB 2 0-1

VIDEO Verdictul lui Mihai Stoichiță despre noua arenă din Ghencea: „Un stadion făcut din bani publici e deschis oricui”

Stadionul Steaua nu a fost încă inaugurat. FOTO: CNI +16   FOTO
Stadionul Steaua nu a fost încă inaugurat. FOTO: CNI

Articol de , - Publicat duminica, 09 mai 2021 14:38 / Actualizat duminica, 09 mai 2021 14:42

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, a fost prezent la Afumați, unde a asistat la victoria reușită de FCSB 2, scor 1-0, în turul semifinalei „barajului” pentru promovarea în Liga 2. 

  • Returul se va juca pe 15 mai
  • Câștigătoarea acestei duble va juca în finala pentru promovare cu echipa care se impune în duelul dintre Steaua și CS Afumați. În tur, echipa Armatei s-a impus cu 2-0.

Stoichiță a vorbit la finalul meciului și despre posibilitatea ca noua arenă din Ghencea să fie inaugurată cu o partidă de rugby. Acesta consideră că orice echipă ar trebui să beneficieze de „bijuteria” din Ghencea.

„După părerea mea, cred că la aceste stadioane construite din banii noștri ar trebui să aibă acces toate sporturile. Nu-mi aduc aminte ca în Ghencea să se fi jucat vreodată în rugby. Un stadion din bani publici e deschis oricui, nu doar FCSB-ului. E normal să poți să-l folosești. Dacă e construit de către CNI...e foarte complicat. Ministerul Apărării va decide cui îl închiriază”, a declarat Stoichiță. 

Mi-a plăcut meciul, foarte frumos. Am văzut foarte mulți jucători tineri. Afumațiul a fost o surpriză plăcută pentru mine, au jucat frumos. Cred că a fost un arbitraj impecabil. Cei de la FCSB au fost extrem de pragmatici și au speculat. A fost un spectacol plăcut. Cred că totul se duce către un derby între aceste două echipe (n.r - CSA Steaua și FCSB 2) - Mihai Stoichiță, director tehnic FRF

FOTO Cele mai tari cadre din CS Afumați - FCSB 2 0-1

CS Afumați - FCSB 2. Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
CS Afumați - FCSB 2. Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
CS Afumați - FCSB 2. Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
CS Afumați - FCSB 2. Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
CS Afumați - FCSB 2. Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
+12 FOTO

Citește și alte știri de actualitate:

Gigi, mai zi ceva! Fotbalistul izgonit de Becali, execuție perfectă în turul „barajului” cu Afumați

VIDEO+FOTO CS Afumați - FCSB 2 0-1. „Satelitul” lui Becali, victorie în turul „barajului”! Se conturează șocul cu CSA Steaua

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (32)
realcf
realcf  •  10 Mai 2021, 14:59
Postat de kuba pe 09 Mai 2021, 18:08

Slughita vorbește ca sa nu îl supere pe Stăpânul Cici. El habar nu are pe ce lume e! FCSB nu o sa joace in Ghencea decât in meciul direct cu Steaua. Restul e can can made GSP.

Peste cati ani o fi meciul asta? Mai stati un an liga satelor si apoi 10 ani in liga 2! Bafta CSA!

10206468376530780
Ionut Grigore  •  10 Mai 2021, 12:18

Stoichita e cel mai mare libidinos din fotbalul.romanesc. postul lui poate fi ocupat de oricare dintre noi. Nu trebuie să faci nimic. Doar sa fii de acord cu șefii, sa te dai bine cu toti, chiar dacă nu ai rezultate ai tu o explicație. Imi vine sa vomit cand il vad ce scoate pe gura. Rusine.

respect2014
respect2014  •  09 Mai 2021, 20:44

Dacă ar fi sa fie caterincă, ar fi sa joace în Ghencea FCSB2 :))

Vezi toate comentariile (32)
Comentează
Close