FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

FOTO Altă echipă din Liga 1 are probleme cu gazonul, după concertul organizat de Primărie: „Arată rău” » Scena e tot acolo, deși vineri e meci!

Așa arăta marți gazonul din Arad / FOTO: Bogdan Cioara
Așa arăta marți gazonul din Arad / FOTO: Bogdan Cioara

Articol de - Publicat marti, 23 august 2022 17:58 / Actualizat vineri, 26 august 2022 20:53

Gazonul de la Arad se prezintă într-o stare foarte proastă înaintea meciului de vineri dintre UTA și FCU Craiova, însă oamenii care se ocupă de starea terenului vor să rezolve problema pe ultima sută de metri.

UTA are probleme cu gazonul înaintea duelului cu FCU Craiova. Sâmbătă, pe Arena „Francisc Neuman” a avut loc festivalul de muzică „Symphonic Experience”, organizat de Primărie cu ocazia Zilelor Aradului.

Probleme cu gazonul înaintea de UTA - FCU Craiova

Altă echipă din Liga 1 are probleme cu gazonul, după concertul organizat de Primărie: „Arată rău” » Scena e tot acolo, deși vineri e meci!
Altă echipă din Liga 1 are probleme cu gazonul, după concertul organizat de Primărie: „Arată rău” » Scena e tot acolo, deși vineri e meci!

UTA urmează să se dueleze cu FCU Craiova vineri, însă cei care sunt responsabili de îngrijirea terenului nu au eliberat stadionul nici până la această oră, scena pe care au avut loc concertele aflându-se și acum pe gazon. 

Problema este că piesele care au alcătuit scena au fost aduse în arenă de niște portafloor-uri, care au deteriorat considerabil calitatea gazonului, acesta prezentând probleme mari în zona centrală a terenului. O jumătate de teren a fost acoperită cu o prelată în timpul spectacolului, iarba fiind tasată de spectatorii prezenți la concert

Terenul va fi completat astăzi cu niște rulouri de gazon sosite de la Brașov, însă problema este că acestea vor avea doar trei zile la dispoziție pentru a se „prinde”, timpul necesar pentru un astfel de proces fiind de circa două săptămâni. Dacă acestea vor sări la primele contacte cu mingea, riscul de accidentări al jucătorilor va crește considerabil, iar spectacolul ar avea de suferit.

Arădenii ar fi avut posibilitatea de a juca meciul cu oltenii pe un alt teren, dar antrenorul Ilie Poenaru s-ar fi împotrivit acestei inițiative, dorind cu orice preț să beneficieze de suportul unui stadion plin la meciul de vineri.

Ilie Poenaru, despre gazonul de la Arad: „Arată rău în zona centrală”

„În proporție de 70-75% terenul arată OK, acceptabil. Am înțeles că mâine dimineață vin rulouri și încep să le monteze pe zona centrală, pentru că acolo este problema cea mai mare, arată rău în zonă centrală

Mai departe, nu știu dacă aceste rulouri se vor prinde până la începutul meciului, adică sunt sigur de această chestie și mi-este frică de accidentări și din tabăra noastră și din cea a adversarilor noștri. 

Părerea mea ar fi ca mai bine să-l lase așa și să schimbăm acele rulouri când vom avea mai multe zile la dispoziție, ca să se facă o treabă ok. Dar, asta este, ne vom adapta la situație, la suprafață, pentru că eu nu plec de la Arad, nu mut echipa de aici, indiefernt de cum arată terenul trebuie să ne adaptăm. 

Avem nevoie de fanii noștrii, avem nevoie de galeria noastră care ne ajută și se simte asta și nici jucătorii nu sunt de acord să mergem să jucăm în altă parte, cum ar fi la Cluj Arena, stadionul de rezervă inclus în dosarul de licențiere.

Cred că ne-a ajutat Dumnezeu, pentru că, dacă în aceste ultime zile era acea căldură de dinainte, terenul ar fi arătat foarte rău. Adică 70% din el ar fi fost uscat și anume porțiunea de sub scenă și de sub scaunele amplasate pe acel suport. Am avut noroc, cu toate că este acea suprafață pe zona centrală care arată destul de rău. Important este că vom juca acasă și nu s-a pus problema să plecăm", a declarat Ilie Poenaru la emisiunea Glasul Tribunei, de la Arad TV.

Într-adevăr, am fost întrebat, dar din start am spus că nu vom pleca de pe stadionul nostru, pentru că jucătorii se simt foarte bine acasă, cu fanii noștri alături.

- Ilie Poenaru

VIDEO Golul prin care UTA a fost răpus-o etapa trecută, în Giulești

Citește și alte știri de actualitate: 

A ajuns la Craiova și semnează pe trei ani cu Universitatea! Cine e noul transfer al oltenilor

MM Stoica, dezvăluiri din vestiar: „Eu nu o să înregistrez niciodată, dar dacă auziți...” » Ce l-a uimit

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează