FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica, dezvăluiri din vestiar: „Eu nu o să înregistrez niciodată, dar dacă auziți...” » Ce l-a uimit

Articol de GSP - Publicat marti, 23 august 2022 14:12 / Actualizat marti, 23 august 2022 17:19

Mihai Stoica are cuvinte de laudă pentru extrema Florinel Coman (24 de ani), jucătorul devenit căpitan după plecarea lui Florin Tănase.

Managerul de la FCSB spune că Florinel Coman se antrenează mult mai bine și faptul că a primit banderola îl ajută în revenirea la forma pe care o avea înainte de accidentări.

Fostul antrenor de la FCSB a găsit înlocuitor pentru Olaru: „E pe profilul lui” + ce probleme vor apărea pe sinteticul din Norvegia
VIKING - FCSB
Fostul antrenor de la FCSB a găsit înlocuitor pentru Olaru: „E pe profilul lui” + ce probleme vor apărea pe sinteticul din Norvegia

Florinel Coman l-a impresionat pe Mihai Stoica

„Cum arăta Coman înainte de accidentarea de la Backa Topola? Erau Tănase, Coman și Man atunci, iar Coman era vioara întâi. 

Coman a început să arate din ce în ce mai bine, chiar dacă nu e în stadiul să ia adversarul unu la unul și să-l rupă în două cu explozia lui formidabilă. A început să marcheze și să fie periculos în ultima treime. Se antrenează mult mai bine, e mult mai responsabil. 

Banderola nu spun că l-a responsabilizat, dar în niciun caz nu i-a făcut rău. E căpitan de echipă. Am auzit discursul înainte de meci în vestiar. Eu nu o să înregistrez niciodată, dar dacă auziți discursul... El are carismă în vestiar, are o voce. Eu cred că el poate să fie catalizatorul echipei”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

După un sezon măcinat de accidentări, Florinel Coman se luptă să revină la cea mai bună formă. În acest sezon, jucătorul pe care Gigi Becali a plătit 3 milioane de euro în august 2017, are un gol în 7 meciuri. 

VIDEO Totul despre Viking - FCSB

Citește și:

Cu copy-paste din istorie! » FCSB trebuie să retrăiască în Norvegia două scenarii cu care s-a mai întâlnit până acum

Scoși pe tarabă! 3 nume de la FCSB sunt pe lista neagră a lui Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
romeverest
romeverest  •  24 August 2022, 14:06

Totul era perfect la Fcsb, lipsea doar catalizatorul !! MM l-a gasit….Florinel Coman, iar rezultatele au inceput sa apara joia trecuta cand niste necunoscuti de vikingi i-a invins la Bucuresti !!

gicab
gicab  •  23 August 2022, 19:45

Un fel de ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iameldia
iameldia  •  23 August 2022, 18:40
Postat de navajo_joe pe 23 August 2022, 17:52

Joaca Steaua de la 7.

si pe mine ma surpinde ca au pus meciul asa de vreme,ora 7 ,ora norvegiei. dar asat este este. STEAUA BUCURESTI CAMPIOANA LUMII ESTI. UNITI SPRE TITLU 27.,

Vezi toate comentariile (10)
Comentează