INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  VIKING - FCSB

VIDEO EXCLUSIV Fostul antrenor de la FCSB a găsit înlocuitor pentru Olaru: „E pe profilul lui” + ce probleme vor apărea pe sinteticul din Norvegia

Articol de GSP - Publicat marti, 23 august 2022 10:03 / Actualizat marti, 23 august 2022 14:04

Dinu Todoran a prefațat la GSP LIVE duelul Viking - FCSB, din play-off-ul Conference League.

  • Viking - FCSB (2-1 în tur), returul play-off-ului Conference League, e programat joi, 25 august, de la ora 20:00 (ora României), live pe GSP.ro și televizat de Pro TV

Fostul antrenor de la FCSB a vorbit despre absența lui Darius Olaru, suspendat, și a explicat de ce roș-albaștrilor le va fi greu să joace pe terenul sintetic din Norvegia.

Cu copy-paste din istorie! » FCSB trebuie să retrăiască în Norvegia două scenarii cu care s-a mai întâlnit până acum
VIKING - FCSB
Cu copy-paste din istorie! » FCSB trebuie să retrăiască în Norvegia două scenarii cu care s-a mai întâlnit până acum

Cum vede Dinu Todoran meciul Viking - FCSB

„În primul meci, Viking a făcut antifotbal. A refuzat jocul. În cupele europene te aștepți la altceva. Nu a jucat nimic. O să fie greu pentru, mai ales că Olaru e o pierdere mare. 

Cred că Rață ar trebui să joace în locul lui. E pe profilul lui Olaru. Apare și la finalizare. Ar putea să-l înlocuiască pe Olaru, chiar dacă Darius are o experiență mai mare.

Va fi un meci greu. Steaua trebuie să înscrie și să câștige. Mie nu îmi place sinteticul. Te oprești altfel, driblezi altfel. Viteza mingii e mai mare, când pleci de pe loc poți să faci entorsă dacă îți alunecă piciorul. E foarte greu pe sintetic. Steaua are și dezavantajul că nu joacă pe sintetic, iar norvegienii joacă acolo meci de meci”, a spus Todoran la GSP LIVE.

Ce echipă pregătește Nicolae Dică pentru Viking - FCSB

Gazeta Sporturilor a dezvăluit că Dică are mari bătăi de cap în privința modului în care va acoperi absența lui Olaru. Sunt două soluții pe care tehnicianul vicecampioanei le gândește și din care va alege.

  • prima și cea mai la îndemână e ca Vadim Rață să fie cel care va prelua sarcinile de joc ale lui Darius, iar sistemul să rămână 4-2-3-1. Sunt multe argumente în favoarea acestei variante: Rață e de același profil cu Olaru, e un fotbalist la fel de dispus la un efort mare și a mai evoluat în acest modul, atunci când a îmbrăcat tricoul Chindiei.
  • o altă posibilitate e ca Dică să schimbe sistemul, să renunțe la 4-2-3-1 și să joace fie 4-1-4-1, fie chiar un revoluționar 4-1-3-2, în care să forțeze cu două vârfuri în fața unei echipe care foarte probabil va aborda jocul așa cum a făcut-o și în tur, adică defensiv. 
    Componența celor 6 jucători de atac ar fi aceeași în ambele module, doar că în sistemul 4-1-4-1, Miculescu ar fi în linia de 4 din spatele atacantului (Rusu sau Ianis Stoica), în vreme ce în varianta 4-1-3-2, Miculescu ar face cuplu cu atacantul, iar în spatele lor ar evolua Cordea, Octavian Popescu și Florinel Coman, ajutați de Edjouma, singurul mijlocaș central mai defensiv.

Varianta mai precaută: Târnovanu - Pantea, Dawa, Tamm, Radunovici - Edjouma, Rață - Cordea, Oct. Popescu, Fl. Coman - Miculescu 
Varianta exclusiv ofensivă: Târnovanu - Pantea, Dawa, Tamm, Radunovici - Edjouma - Cordea, Miculescu, Oct. Popescu, Fl. Coman - B. Rusu (I. Stoica)

VIDEO. Totul despre Viking - FCSB

Citește și: 

Mihai Stoica îi dă replica fotbalistului care l-a refuzat pe Becali: „Interesantă cariera lui. N-a jucat pe nicăieri”

Presa din Norvegia merge pe mâna FCSB-ului: „La București a fost un jaf!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
cris210
cris210  •  25 August 2022, 18:22

Să-și pună leucoplast la glezne și să tragă!!!

cris210
cris210  •  25 August 2022, 18:21

Să-și pună leucoplast la glezne și să tragă!!!

navajo_joe
navajo_joe  •  23 August 2022, 12:34

Toti prostii ii dau cu steaua.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează