FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - GAZ METAN

UTA - Gaz Metan Mediaș 1-0 » Arădenii au scăpat de grijile retrogradării! Clasamentul actualizat

UTA Arad - Gaz Metan Mediaș, liveTEXT pe GSP.ro // FOTO: Alexandra Fechete +30   FOTO
UTA Arad - Gaz Metan Mediaș, liveTEXT pe GSP.ro // FOTO: Alexandra Fechete

Articol de - Publicat duminica, 16 mai 2021 16:01 / Actualizat duminica, 16 mai 2021 16:06

UTA a câștigat pe teren propriu cu Gaz Metan, scor 1-0, și a scăpat definitiv de emoțiile retrogradării.

Programul complet din play-out

Pe „Francisc Neuman”, jocul prestat de echipa lui Laszlo Balint a fost foarte bun. UTA a început în forță, iar în prima jumătate de oră a avut două ocazii bune de gol. Albu a fost blocat de Răzvan Pleșca în minutul 5, apoi, în minutul 28, Tomozei a trimis mult peste poartă din 5 metri.

David Miculescu a ieșit la rampă apoi și a avut două șanse de gol până la pauză. Mai întâi a șutat cu exteriorul, dar Pleșca a reținut fără emoții, apoi a trimis un șut din afara careului, scos în corner spectaculos de portarul Gazului. Pleșca și-a salvat echipa și la șutul lui Ioan Hora, din minutul 39.

Golul lui Liviu Antal, decisiv

În minutul 50, Răzvan Pleșca nu a mai putut interveni. Miculescu a centrat la 12 metri, de unde Hora a reluat cu capul. Balonul a lovit bara și a ricoșat la Liviu Antal, care l-a trimis în plasă.

+26 FOTO

Au urmat alte ocazii uriașe pentru arădeni, dar Pleșca a fost imperial, iar atunci când nu a putut interveni, a fost salvat de bară. Cel mai periculos jucător al gazdelor a fost Alexandru Albu, care mai întâi a lovit transversala (minutul 62), apoi a fost blocat de Pleșca in-extremis (64).

Roger a avut șansa de a închide meciul în minutul 83 după ce l-a depășit pe Larie, dar Pleșca și-a salvat din nou echipa, cu o intervenție în postura de 1 vs. 1 cu fotbalistul Gazului.

Spiritele s-au inflamat în minutul 85, când pe „Francisc Neuman” s-a ajuns aproape la o bătaie generală, după ce Pambou nu a lăsat mingea să iasă atunci când arădenii au vrut să o trimită în afara terenului din cauza suferinței unui jucător al echipei. Pambou și Tescan au primit cartonașul galben, iar un membru din staff-ul Gazului a fost eliminat.

Clasament play-out Liga 1: UTA, pe 3

UTA ajunge la 31 de puncte, urcă pe 3 în play-out și scapă definitiv de grijile retrogradării directe și ale barajului. Echipa lui Mihai Teja, în schimb, rămâne cu 29 de puncte și încă poate termina pe loc de baraj.

UTA - Gaz Metan Mediaș 1-0

UTA - Gaz Metan Mediaș, echipe de start:

UTA ARAD: Iacob - Tomozei, Erico, Fl. Ilie, Shliakov - Roger, Albu, Vorobjovas, D. Rusu - Hora, Miculescu
REZERVE: Balauru, Melinte, Roșu, Bustea, Tescan, Buhăcianu, Rus, Roumpoulaku, Antal
ABSENȚI: Benga, Isac (accidentați)
ANTRENOR: Laszlo Balint 

GAZ METAN: Pleșca - Baco, Larie, Trif - Butean, De Moura, Alceus, Deaconu, Velisar - P. Costea, Valente
REZERVE: Buzbuchi, Romeo, Francisco Junior, Yuri, Pambou, Chamed, Horșia, Da Silv Oliveira, Morar
ABSENȚI: Eric (nerefăcut), Sarr (incert)
ANTRENOR: Mihai Teja

Stadion: „Francisc Neuman” (Arad)
Arbitru: Antonie Andrei (Bucureşti) / A1: Urzică Vladimir (Piatra Neamţ) și A2: Vodă Alexandru (Alba Iulia)

Adrian Petre dezvăluie marea lui problemă: „Încerc să le evit, dar mă afectează!”

Anunț neașteptat al unui antrenor din Liga 1: „Mai stau cinci ani și mă las!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  16 Mai 2021, 17:54
Postat de gazistu pe 16 Mai 2021, 17:53

saracul Plesca a aparat si ce nu era parabil... daca nu era el, trebuia sa fie cel putin 4-0 pt FCA!! Speram ca si sezonul viiotr sa-l avem pe "gardian"in poarta...e prea bun pt o aparare ca a Gazului, pacat ca trebuie sa se retraga!! FCA ar fi meritat cel putin +3 goluri mai multe in poarta noastra!!!! scorul e mincinos! totusi .... HAI GAZU!!!

pentru UTA*, pardon

gazistu
gazistu  •  16 Mai 2021, 17:53

saracul Plesca a aparat si ce nu era parabil... daca nu era el, trebuia sa fie cel putin 4-0 pt FCA!! Speram ca si sezonul viiotr sa-l avem pe "gardian"in poarta...e prea bun pt o aparare ca a Gazului, pacat ca trebuie sa se retraga!! FCA ar fi meritat cel putin +3 goluri mai multe in poarta noastra!!!! scorul e mincinos! totusi .... HAI GAZU!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează