FOTBAL  »  Superliga  »  LOT

EXCLUSIV Și-a exclus jucătorul din lot imediat după FCSB - UTA: „Nu avea sens să ne chinuim unul pe altul”

Articol de - Publicat miercuri, 19 octombrie 2022 13:47 / Actualizat miercuri, 19 octombrie 2022 13:53

Ilie Poenaru, antrenorul celor de la UTA Arad, a decis să-l excludă din lot pe Desley Ubbink, mijlocașul olandez de 29 de ani.

Tehnicianul arădenilor a vorbit pentru Gazeta Sporturilor despre decizia luată în cazul lui Ubbink, declarând că jucătorul a fost afectat de ratarea transferului la CS Universitatea Craiova, astfel că acesta nu se mai pregătea la cel mai înalt nivel.

STS își mută antenele după dorința fostului acționar de la Dinamo! Vrea să ridice blocuri de 9 etaje, deși limita e de 5
PROCES
STS își mută antenele după dorința fostului acționar de la Dinamo! Vrea să ridice blocuri de 9 etaje, deși limita e de 5

Desley Ubbink, exclus de Ilie Poenaru din lotul celor de la UTA

„Desley a primit suficiente ocazii să ne arate că nu a fost afectat de acel transfer ratat la Craiova. Că au fost multe sau puține sau că a jucat mai mult mai puțin, el a primit șanse din partea mea.

Eu și staff-ul am avut toată disponibilitatea, dar ce s-a întâmplat în ultima vreme ne-a demonstrat că nu mai e cu gândul la UTA. Am luat decizia să-l excludem din lot. E decizia mea și mi-o asum. 

Mai departe, ce discută el cu cei din conducere și ce se va întâmpla nu mă mai privește pe mine. Nu avea sens să ne chinuim unul pe altul. Nu au fost conflicte la antrenamente, doar că uneori se antrena așa cum trebuie, alte ori mai puțin, mai ales atunci când știa că nu va juca sau va juca mai puțin.

Și-a exclus jucătorul din lot imediat după FCSB - UTA: „Nu avea sens să ne chinuim unul pe altul”
Desley Ubbink // FOTO: Imago

 Cred că e decizia corectă față de toată lumea. Nu vreau să se creadă că el e principalul vinovat pentru înfrângerea cu FCSB. Nu am luat decizia analizând acest meci. Au fost mai multe aspecte, iar lucrurile în neregulă se petrec de ceva timp”, a spus Ilie Poenaru pentru GSP.ro. 

Ubbink a venit la UTA în vara lui 2021 și a strâns 52 meciuri și 3 goluri. În acest sezon are 13 apariții pentru UTA, ultima fiind în meciul cu FCSB când a bifat 21 de minute.

500.000 de euroe cota lui Ubbink, potrivit transfermarkt

VIDEO Mihai Stoichiță despre tragerile la sorți la U21: „Nu are altă variantă decât să califice echipa, nu poți să pici cu Fiji”

Citește și: 

Dumitru Dragomir, după ce a văzut grupa României U21 la Euro 2023: „Locul 4 e asigurat”

Brazilianul încântat de România: „Vreau și cetățenia. E casa mea și vreau să-mi cresc fetița aici”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  19 Octombrie 2022, 19:54

Da, nu este mare antrenor Poenaru ,nici cei de la FC Argeș, Craiova lui Mititelu etc . !? Dar sa luam pe UTA de exemplu. Vorba aceea pe voi ce și cine va reprezinta ce mare scula de echipa de valori sunteți, în afara de o galerie cu pretenții de frații ( am văzut și la meciul cu CFR ) voi galeriile ( și la " U Cluj " la fel ) cunoștințele de fotbal cam subțire atât la fotbaliști cât și la conducere ,anumiți oameni din galerii etc. Toată lumea schimba pe toată lumea nu mai înțelegi nimic ,dar pestele de la cap se impute ,și aici Lideri sunteți voi ,PATRONI ,GALERIE PLATITA ,FOTBALISTI DE 2 Lei !? O nebuloasa în care mai întra impresari ,prietenii ,etc. Etc. !? VEDEM SI STIM DAR NU VA INTERESEAZA !? ESTE CAZ GENERAL !? UTA se baga și ei în seama !?

sictir
sictir  •  19 Octombrie 2022, 19:46

E clar, Poenaru e "pe faraș"...

Cronos666
Cronos666  •  19 Octombrie 2022, 19:15

Tarusul din poiana, a pierdut vestiarul. Asta e clar. Dar, l-a pierdut din vina lui. Batrana doamna nu este Chiajna.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează