FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - RAPID

UTA - Rapid 2-2 » Egal electrizant la Arad! Clasamentul actualizat

UTA - Rapid // foto: Alexandra Fechete +48   FOTO
UTA - Rapid // foto: Alexandra Fechete

Articol de - Publicat vineri, 10 septembrie 2021 21:00 / Actualizat vineri, 10 septembrie 2021 23:01

La Arad, cu aproximativ 8.500 de suporteri în tribune, UTA și Rapid au remizat, scor 2-2.

Prima mare ocazie le-a aparținut gazdelor. În minutul 4, Horațiu Moldovan a scos șutul lui David Miculescu, rămas singur cu portarul Rapidului. Totuși, formația care a lovit prima a fost Rapidul. În minutul 15, Alexandru Albu a înscris în poarta fostei sale echipe și s-a bucurat în stilul lui Memphis Depay, acoperindu-și urechile. Albu a înscris cu capul, de la 7 metri de poartă, după o centrare din corner a lui Antonio Sefer.

Tot el a majorat avantajul echipei sale în minutul 21, cu noroc, centrarea sa fiind deviată în poartă. În minutul 27, Albu a trecut pe lângă hat-trick. Liber în careul gazdelor, a încercat să-l lobeze pe Iacob, dar portarul arădenilor a blocat execuția sa.

FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
+44 FOTO

UTA, dominantă în a doua repriză 

A doua parte a început la fel ca prima, cu UTA în atac. Arădenii au avut câteva ocazii importante. De fiecare dată, Ioan Hora a fost în prim-plan. În minutul 57, atacantul de la UTA a lovit bara transversală!

Golul arădenilor a venit, în cele din urmă, în minutul 82, după ce Dandea l-a faultat în propriul careu pe Hora, iar „centralul” Iulian Călin a arătat spre punctul cu var. Același Hora a executat penalty-ul, pe care Horațiu Moldovan nu l-a putut salva.

Iar 3 minute mai târziu a venit și golul egalării. Servit în fața porții, pe 6 metri, de Roger, Liviu Antal a finalizat fără emoții și a stabilit scorul final.

Pentru a doua etapă la rând, giuleștenii scapă victoria în ultimele minute. La fel s-a întâmplat și cu CSU Craiova (1-2), când Rapid a condus până în minutul 82 și a pierdut toate punctele în minutul 90+1. Acum, UTA a smuls un egal după ce a marcat în minutul 82 și 86.

Cu acest egal, cele două echipe își păstrează pozițiile. Rapid este pe 2, cu 17 puncte, UTA un loc mai jos, cu două puncte în minus. 

UTA - Rapid 2-2

UTA - Rapid, echipele de start

UTA: Fl. Iacob - Vukcevici, Erico, Benga, Șliakov - Passaglia, Vorobjovas - Ubbink, Miculescu, Roger - Dangubic
Rezerve: Balauru, Tomozei, Fl. Ilie, Medimorec, Bustea, Isac, Antal, Hora, Mercioiu
Antrenor: Laszlo Balint

Rapid: H. Moldovan - Goge, Dandea, Săpunaru, Morais - Carnat, Crepulja, Albu, Sefer - Hlistei, Ad. Bălan
Rezerve: Drăghia, Marzouk, R. Ilie, Stahl, Pănoiu, Alami, R. Moise, Florica, Dr. Grigore
Antrenor: Mihai Iosif

  • Din cauza absențelor, Mihai Iosif a fost nevoit să improvizeze pe postul de fundaș dreapta, unde l-a folosit pe Goge, mijlocaș stânga de meserie

Stadion: „Francisc Neuman”
Arbitru: Călin Iulian, A1: Urzică Vladimir, A2: Mitruţi Daniel

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI DIN LIGA 1:

Avertisment pentru Edi Iordănescu: „Dacă echipa nu revine pe primele două locuri, sigur se va băga Becali iar”

Probleme mari pentru Dario Bonetti înaintea derby-ului cu FCSB » 4 jucători s-au accidentat și ratează meciul. Un nou-venit se regăsește pe listă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (198)
1947___forumer
1947___forumer  •  11 Septembrie 2021, 16:27

Galben, nu :)))? Prost esti. Fecefecesebist. Nu exista niciun video cu Lacatus injurat de stelisti, fiindca n-a existat momentul in sine, mincinosule patologic! Hai, pune video-ul. Si mai repede, Pinocchio! Acum 4 ani, Nea Imi spunea ca Steaua e Steaua si fc fcsb nu e Steaua, mai lucid ca atunci nu exista. Singurul din Steaua '86 care spune altceva e Duckadam. Azi iar sunt mai multi stelisti in deplasare decat au clonatii de langa Centura Bucurestiului la meciurile de acasa in peluza. Resemneaza-te, nu va iubeste nimeni, minus aia 200 care vin mai des. Steaua in Adidas, ca intotdeauna in istorie, echipa nou infiintata FC fcsb in Nike, nicio legatura cu istoria Stelei, e firesc. Da, Steaua are echipament ros-albastru. Fc fcsb 2003 are portocaliu-albastru. Plangi cu decenta, ok?

ilie33
ilie33  •  11 Septembrie 2021, 08:24
Postat de 1947___forumer pe 11 Septembrie 2021, 06:11

E pt tine reply-ul de mai jos, desigur.

Da CSA-istule, cum o sa tipi astăzi? Hai galbenii, nu? Îți trimit eu un echipament in peștera in care stai sa te convingi ca Steaua ( FCSB ) are echipament ros-albastru. Nu are nicio treaba cu galbenul vostru Adibadibas

ilie33
ilie33  •  11 Septembrie 2021, 08:13
Postat de 1947___forumer pe 11 Septembrie 2021, 06:10

Aha, deci Lacatus n-a fost injurat. Ca ai zis ca a fost injurat. I*** E grea viata de mincinos patologic. Eu nu am nevoie sa caut nimic pe net, eu sunt acolo la FIECARE MECI de ani de zile. Tu ai nevoie sa cauti pe net, fiindca esti provincial si afli greu ce se mai intampla prin Bucuresti. Stiam ca Laca n-a fost injurat, voiam doar sa vad cum o intorci ca la Ploiesti. Atat poti, asta e nivelul tau, doar esti fâcâsâbist pana la urma. Si da, clonuta de pe *** joaca in portocaliu si albastru. Nu, nu e niciodata rosu ala si nici vreo nuanta de rosu. E fix portocaliul de pe vestele reflectorizante portocalii cu care sunt cei ca tine obisnuiti, prin profesia lor. Tu tii cu fc fcsb 2003, atat. Cu Steaua tin eu. Nea Imi, articol gsp 2017: Emerich Ienei a așteptat aproape 3 ani și a dat verdictul: "FCSB nu e Steaua!" . Oops, what now? Ti-am dat o declaratie si mai veche, cand nea Imi era intr-o stare buna si perfect lucid, ce spune acum e putin relevant pt cine stie ce probleme are. Iliutza, iliutza...

Prostule care joci astăzi in galben la mintea ta o sa ne spui ca ăla este albastru. Da prostule, Lăcătuș a fost injurat, normal ca ti-am spus sa cauți link pe YouTube ca eu nu merg la *** aia de echipa alb-Galbena CSA. Toți susțin aceasta, de aia s-a si retras din fotbal. Acum 3 ani era perfect lucid când Jenei a spus ca FCSB este Steaua. Hai ca avem derbyul României cu Dinamo, cu stadionul plin, echipa Galbena CSA joaca prin coclauri si acasă cu tribune goale. Dacă răsfoiești ziarul la tribuna 1 îl deranjează pe ăla la peluza de la atâția 3 suporteri. Îmbracă-te prostule ca ai meci, treci la culoarea tradiționala a Stelei, Alb-Galben, Adibasule :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (198)
Comentează