FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

UTA s-a reunit cu multe liste și puține nume noi » Mai mulți juniori în lotul lui Mircea Rednic

Articol de - Publicat luni, 19 iunie 2023 15:08 / Actualizat luni, 19 iunie 2023 15:16

Reunirea echipei UTA a avut loc în această dimineață.

La vizita medicală a echipei lui Mircea Rednic au fost prezenți portarii Iacob și Kucher și jucătorii Benga, Cooper, Stahl, care va fi împrumutat încă un sezon de la Rapid, R. Pop și Isac. Dar și o serie de juniori.

Antrenorul Mircea Rednic are în contract o clauză prin care trebuie să includă la antrenamente cel puțin nouă jucători de la Academia UTA. Din rândurile lor au răspuns prezent Sarkozi, Haloș, Pașca, Cr. Mihai, Șerăngău, Hrezdac, Stanciu, Ristin, Mercioiu și Câmpan.

17 plecați, 4 sosiți la UTA Arad

Zilele următoare sunt așteptați la pregătire ceilalți trei jucători noi din lot: Carp, Dumitrașcu și Mustacă (21 de ani, Unirea Slobozia), iar arădeanul Luca Bodri (23 de ani) se află și el în lotul lărgit.

Postolachi și Aly Abeid, care sunt la echipele naționale ale Moldovei, respectiv Mauritaniei, au primit liber până la 30 iunie. Iar Keșeru și Milosevic sunt jucătorii cu care încă nu s-a ajuns la un acord privind diminuarea contractelor.

În timp ce Luckassen a ieșit din vederile arădenilor. „Nu a venit pe salariul oferit de noi. Din acest punct de vedere, Cooper se integrează la proiectul nostru”, a lămurit Rednic situația ex-rapidistului.

Liste care așteaptă o concretizare la UTA

Întrebat dacă îl neliniștește acestă balanță dezechilibrată dintre cedări și achiziții, tehnicianul de la UTA a surprins.

Nu luăm jucători numai de dragul de a lua. Am avut un program cu două săptămâni mai lung decât celelalte echipe. Până miercuri vor mai veni trei jucători străini, iar până la 1 iulie vreau să am lotul definitivat în proporție de 85%. Uitați câte liste mai am”, a spus Puriul schițând un zâmbet.

Rednic a amintit de faptul că un loc play-off este obiectivul său, nu al clubului.

Cantonament la Arad, refacere la Țucudean

Mijlocașul Bruce Nortey (19 ani) și atacantul Emanuel Dogbey (20 ani) sunt doi jucători din Ghana, aduși la Arad în iarna trecută, asupra cărora Mircea Rednic s-a oprit după trialurile de săptămâna trecută și i-a inclus în programul de pregătire centralizată care va avea loc pe plan local.

„Avem condiții bune la Arad, de ce să pierdem o zi pe drum până în Slovenia și încă una înapoi? Ne-am fi antrenat cu șubele pe noi, iar în campionat vom juca la 35 de grade. Și la Viitorul sau la Dinamo am făcut cantonamentul pe plan local”, a încercat antrenorul să mascheze problemele financiare ale „Bătrânei Doamne”.

Citește și:

Veste importantă pentru Dinamo » Judecătorii s-au pronunțat în privința noului plan de reorganizare! Badea și Fabbrini au pus bețe-n roate

Conflict cu fotbalistul Rapidului: „Chiar Mutu mi-a scris: «Nu-i răspunde, n-are minte!»”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Radio_Pyunik_Erevan
Radio_Pyunik_Erevan  •  19 Iunie 2023, 17:42

bafta Aradului ca o sa aveti de tras sezonul asta, macar sa scoateti 2 fotbalisti competitivi pentru Superliga din cei 7 juni africani adusi, dar ca sa-i integrati trebuie sa va ajute si rezultatele, altfel sanse mici sa-i vedem la lucru pe Daniel Bruce Nortey si pe Emmanuel Dogbey

Vavede
Vavede  •  19 Iunie 2023, 16:42

Prea scurt timp pt a forma o echipă de Superliga ! UTA este în pericol !!!

Vavede
Vavede  •  19 Iunie 2023, 16:41

Prea scurt timp pt a forma o echipă de Superliga ! UTA este în pericol !!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează