FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME

FOTO Meci din Liga 1, în pericol din cauza inundațiilor de la stadion » Antrenorul și fotbaliștii au înlăturat apa cu mătura

Inundație la stadionul celor de la UTA. Foto: aradon.ro
Inundație la stadionul celor de la UTA. Foto: aradon.ro

Articol de - Publicat joi, 01 septembrie 2022 18:18 / Actualizat joi, 01 septembrie 2022 18:20

Meciul dintre UTA și Chindia, programat sâmbătă, de la ora 19:00, este în pericol să nu se se joace. Disputarea acestuia este sub semnul întrebării din cauza precipitațiilor care au afectat arena „Francisc Neuman”.

Deși stadionul din Arad este unul modern, care a costat aproximativ 14 milioane de euro și a fost dat în folosință în urmă cu 2 ani, în vara anului 2020, precipitațiile din ultima perioadă l-au afectat serios. 

Fotbalistul care voia să plece de la FCSB și-a găsit echipă » A fost dorit de Dinamo, dar va juca în Liga 1
FCSB
Fotbalistul care voia să plece de la FCSB și-a găsit echipă » A fost dorit de Dinamo, dar va juca în Liga 1

UTA - Chindia, în pericol

Demisolul arenei „Francisc Neuman” este inundat, afectând în mod special vestiarele și celelalte săli aflate la acest nivel. Acest gen de situații au mai fost întâlnite pe stadionul din Arad, atunci când au fost ploi torențiale. 

Situația nu a fost remediată de către Primarie, deși cei care au realizat construcția stadionului au propus după finalizarea acestuia construirea unui bazin care să colecteze apa survenită în urma ploilor.

Site-urile de specialitate estimează că vineri sunt șanse de 96% de ploaie la Arad. În ziua meciului procentul scade însă la doar 20%. Astăzi, Ilie Poenaru și jucătorii au înlăturat apa cu ajutorul unor mături pentru a putea intra la vestiare, informează Aradon

Meci din Liga 1, în pericol din cauza inundațiilor de la stadion » Antrenorul și fotbaliștii au înlăturat apa cu mătura
Inundație la stadionul celor de la UTA. Foto: aradon.ro

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

EXCLUSIV Dinamo, interzisă pe încă un stadion: „Ne-a sunat un anume domn Iacob. Ce, îmi faci tu programul?!”

Preferatul lui Becali continuă să îngroape FCSB » A greșit decisiv în 5/7 etape și a pierdut jumătate din puncte: „Nu știe fotbal, e tot mai slab!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
realsteaua
realsteaua  •  01 Septembrie 2022, 21:29

Cât o fi fost parandărătul la construirea stadionului. Se tot măcăne că se dorește o țară ca afară, dar când vezi construcții abia construite ( în sensul că sunt aproape noi ) au probleme îți vine să te lași de orice. Tocmai ce am văzut azi cum a fost construită gara din apropierea Vezuviului și cum au luat inginerii constructori în calcul, pe lângă posibilitatea unui eventual cutremur, multe alte aspecte pentru a avea o gară cu adevărat "ca afară". Vai de mama noastră.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează