FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - CLINCENI 0-0

UTA - CLINCENI 0-0. VIDEO Balint și Poenaru s-au anihilat complet! Cum arată clasamentul la finalul etapei #6

UTA - CLINCENI, etapa #6 din Liga 1, LIVE pe GSP.ro
UTA - CLINCENI, etapa #6 din Liga 1, LIVE pe GSP.ro

Articol de GSP - Publicat luni, 05 octombrie 2020 00:09 / Actualizat marti, 06 octombrie 2020 00:47

UTA și Academica Clinceni au remizat, scor 0-0, în ultimul meci al etapei cu numărul 6 din Liga 1.

Vezi AICI rezultatele etapei #6 din Liga 1

UTA și Academica Clinceni s-au anulat reciproc, au arătat puțin fotbal, cu mici tresăriri, de câte 10 minute. Echipa lui Poenaru ajunge la 5 jocuri fără înfrângere și 4 partide în care n-a primit gol.

Fără înfrângere de 4 meciuri, fără gol primit de 3 meciuri, cu 3 victorii din tot atâtea meciuri contra celor de la UTA, Ilie Poenaru a venit la Arad cu teme și concluzii certe. Punct sau puncte. Nici arădenii lui Lazlo Balint n-aveau de ce să lase capul plecat. Iar victoria cu Dinamo, în "Groapă" din urmă cu o săptămână, încă mișuna prin mintea arădenilor.

UTA - Clinceni 0-0: Sfioși sau fricoși?

Echilibru în clasament, la fel la golaveraj, nici la nivel de lot nu-s mari diferențe. De asemenea bookmakerii n-au făcut mari mișcări de cote. Și acolo a plutit remiza. Iar prima jumătate de repriză n-a făcut decât să confirme paritatea dintre cele două părți. Câte o ocazie de fiecare parte. 

Primul: Miculescu a trimis cu capul din 6 metri, minge deviată în corner de un fundaș oaspete (4). Al doilea: Gardoș, torpilă de la aproximativ 25 de metri, peste poarta lui Iacob (14), erou cu Dinamo etapa trecută. Rusu (28) și Dumitriu (30) au semnat celelalte două șuturi ale unei reprize fără culoare și perspective pentru ceva spectacol.

O oră pentru un șut pe poartă

Și n-a fost show la Arad nici după pauză. Dacă nu cumva s-o fi jucat vreo piesă la Teatrul de Marionete din oraș sau să fi fost vreun spectacol de magie pe lângă stadion. Pentru că în tihna de pe teren n-a putut interveni nimic. Nici schimbările antrenorilor, suporteri n-au fost. 

Amorțeală de parcă s-a jucat într-o iarnă târzie, nu într-o toamnă cu temperaturi de vară. Iar statistica spune tot: primul șut pe spațiul porții a venit abia în minutul 59, când Hora, scăpat prin defensiva aglomerată a oaspeților, a tras în blocajul lui Vâlceanu.

Fotbal doar 10 minute

A fost "strigătul" trezirii. Și în doar 3 minute s-a tras mai mult decât în tot meciul, la ambele porți. Un fals start pentru fotbal adevărat. Pentru că totul a durat mai puțin de 10 minute, iar finalul de meci a fost la indigo după prima repriză. Faulturi la kilogram, trageri de timp, câteva șuturi răzlețe de la distanță. Atât! Și poate că punctul primit e cam mult pentru ce-au arătat UTA și Clinceni. Echipa lui Poenaru ajunge la 4 jocuri fără gol primit, performanță atinsă doar de CFR Cluj. 

Clasament Liga 1: 

"Să sperăm că în perioada asta reuşim să omogenizăm lotul. Nu ne putem pune totul la punct, sunt jucători veniţi acum o săptămână. 

Mă bucur că am avut atitudine, ne-am dorit. În a doua repriză am dominat, chiar dacă în prima am stat în defensivă. Finalizarea ne-a lipsit, din păcate. 

Va mai veni un atacant şi să sperăm că va fi bine. Am jucat cu două vârfuri, am cerut să facem superioritate. Ne-am dus mai mult pe verticalizare, pe zonă centrală. Tănase ia jocul pe cont propriu şi poate da pase decisive. 

Vreau să merg să joc cu FCSB, nu vreau să alergăm după ei. Trebuie să ieşim la joc şi trebuie să avem tupeu" 
Ilie Poenaru, antrenor Clinceni, la Look Sport

„Cel puţin în prima repriză am suferit foarte mult pentru că, în ciuda faptului că am discutat toată săptămâna cu băieţii, se pare că nu am reuşit să îi fac să înţeleagă că trebuie să intrăm concentraţi, motivaţi.

Din fericire, ne-am revenit în repriza a doua, cel puţin ca mentalitate, ca atitudine. Se ridică iar nişte semne de întrebare, trebuie să le reglăm foarte repede. Iată că nu putem să ne săltăm din acea zonă a clasamentului, o victorie astăzi putea să ne ducă până pe locul 6. Nu reuşim să câştigăm la Arad, ceea ce pentru mine e extrem de supărător şi deranjant. Acesta stadion nou iată că nu ne-a adus încă acel sentiment al victoriei şi e dureros”
Laszlo Balint, antrenor UTA, la TV Telekom Sport

UTA - CLINCENI 0-0

UTA - Clinceni » Echipe de start

UTA: Fl. Iacob - Tomozei, Erico Da Silva, Benga, Simo - D. Miculescu, N. Roșu, Al. Albu, D. Rusu - I. Hora, Buhăcianu 
Rezerve: D. Balauru - Fl. Ilie, Melinte, Pleașcă, O. Ursu, Vl. Morar, Isac, Tescan, C. Rus 
Antrenor: Laszlo Balint 

Academica Clinceni: O. Vâlceanu - Pashov, Jutric, Patriche, M. Dobrescu - Cebotaru, Gardoș, L. Dumitriu - Cordea, Boiciuc, Fl. Sandu 
Rezerve: G. Ureche - Fl. Achim, Bilali, Cr. Tănase, M. Șerban, P. Pîrvulescu, Cascini, P. Petrescu, Andronic 
Antrenor: Ilie Poenaru

Stadion: „Francisc Neumann" (Arad)
Arbitru: George Găman // Asistenți: George Neacșu, Ferencz Tunyogi

Citește mai multe știri din Liga 1:

Ionuț Badea, înlocuit de FC Argeș! Cine e noul antrenor al echipei

„Centralul” Marcel Bîrsan a comis-o grav în Viitorul - CFR Cluj și l-a scos din sărite pe Dan Petrescu!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close