FOTBAL  »  Superliga  »  UTA ARAD - ACADEMICA CLINCENI 3-0

Ionuț Badea, mulțumit după primul succes din play-out: „ E important să menținem această continuitate în rezultate” + ce zice de accidentarea lui Miculescu

Ionuț Badea
Ionuț Badea

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 martie 2022 20:04 / Actualizat sambata, 12 martie 2022 10:56

UTA Arad a învins categoric Academica Clinceni, scor 3-0, în primul meci din play-out. Ionuț Badea, antrenorul arădenilor, a analizat prestația echipei sale.

Ionuț Badea s-a declarat mulțumit de jocul prestat de elevii săi în meciul cu ilfovenii, cărora nu le-au dat nicio șansă în această partidă.

Am început foarte bine meciul, am reușit să-i anihilăm din start, ceea ce a făcut jocul puțin mai ușor. Am avut și eficiență. Mă bucur că din 5 meciuri jucate acasă am putut oferi publicului arădean 4 victorii și un egal. Era important să avem aceeași continuitate, ne-am adaptat foarte bine la ce ne-a oferit adversarul. 

A fost un joc în care am riscat mai mult. Știam că există atât de multă calitate încât să fim surprinși în anumite momente, deci până la urmă am riscat cu bună știință și ne-a ieșit. Am început cu dreptul și nu pot decât să mă declar mulțumit”, a declarat Ionuț Badea la Look Sport.

+15 FOTO

Ionuț Badea: „Sper să fie doar o crampă la Miculescu”

Antrenorul arădenilor a comentat și accidentarea lui Miculescu, din minutul 60 al meciului, când atacantul UTA-ei a simțit dureri în zona coapsei și nu a mai putut continua meciul.

„Sper să nu fie ceva grav, a fost o temperatură foarte scăzută. Prin mișcările pe care le-am făcut, am ajuns destul de repede în fața porții și asta a presupus și un joc mai în viteză, cu un ritm mai ridicat de joc. 

Au fost jucători care au trecut peste 300 de metri de sprint pur, ceea ce înseamnă mult peste media Ligii 1 și pe undeva era de așteptat. Sper să fie doar o crampă, dar vedem”, a mai precizat Ionuț Badea. 

Cele 3 puncte sunt importante cu orice echipă jucăm, cu atât mai bine este că avem liniște să pregătim următorul meci așa cum trebuie și este important pentru noi să menținem această continuitate în rezultate.
- Ionuț Badea, antrenor UTA Arad

Citește alte știri din Liga 1:

Dan Petrescu „a luat foc” înaintea primului meci din play-off: „E un campionat fals. Cea mai mare prostie din istoria fotbalului”
CFR Cluj
Dan Petrescu „a luat foc” înaintea primului meci din play-off: „E un campionat fals. Cea mai mare prostie din istoria fotbalului”
Fost campion cu FCSB, declarație tranșantă: „CFR Cluj, în acest moment, nu are concurență”
CFR CLUJ
Fost campion cu FCSB, declarație tranșantă: „CFR Cluj, în acest moment, nu are concurență”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
954726921262389
BO DY  •  12 Martie 2022, 10:45

Pai hotarati-va fraților!3-1 sau 3-0,că într-un articol mai jos aveți alt scor final!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează