FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

UTA propune un nou nume pentru granzi: „Anul trecut era în Liga 3, acum el dă echilibru echipei!”

Cristian Mihai, cu numărul 21/ foto Bogdan Cioară (GSP)
Cristian Mihai, cu numărul 21/ foto Bogdan Cioară (GSP)

Articol de - Publicat marti, 27 februarie 2024 21:18 / Actualizat marti, 27 februarie 2024 21:53

Rapid și UTA se întâlnesc miercuri, ora 21:00, în etapa 28 din Superliga. La conferința premergătoare meciului, Mircea Rednic a ținut să îl evidențieze pe Cristian Mihai (19 ani), mijlocaș defensiv.

  • Rapid - UTA va fi liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1

Rednic și-a lăudat jucătorii după izbânda de pe teren propriu cu Petrolul Ploiești, scor 1-0, care i-a propulsat pe roș-albi la egalitate cu FC Hermannstadt pe ultima poziție de play-off, dar cu meciuri directe mai bune (2-0, 1-2), acesta fiind principalul criteriu de departajare la finalul sezonului regular, în cazul în care două sau mai multe echipe ar avea același număr de puncte.

Măldărășanu, furios după meciul cu Dinamo: „Trebuie să fim perfecți, altfel arbitrii iau decizii pentru adversari!”
Dinamo - Hermannstadt
Măldărășanu, furios după meciul cu Dinamo: „Trebuie să fim perfecți, altfel arbitrii iau decizii pentru adversari!”

Cristian Mihai, noua perlă a Aradului

Tehnicianul arădenilor l-a lăudat în conferința de presă premergătoare partidei pe puștiul Cristian Mihai (19 ani). Este un nou nume propus de UTA în fotbalul mare, după Dennis Man, David Miculescu și Rareș Pop, transferați în ultimii ani din curtea „Bătrânei Doamne” la echipe de top ale campionatului intern.

„Mihai juca acum un an la Liga 3 (n.r. - împrumutat la Progresul Pecica), jos pălăria pentru el. I-am spus că, în momentul în care intervine oboseala, nu are rost să stea în teren, pentru că intervin greșelile. De aceea l-am schimbat, dar apoi nu am mai blocat la fel de bine culoarele și am suferit la construcție.

S-a văzut că el dă echilibru echipei”, a afirmat Rednic despre cel care și-a câștigat postul de titular U21 în primul unsprezece al vesticilor.

Vor să profite de forma bună

UTA are 13 puncte acumulate în acest an, din 18 posibile. Pe acest trend ascendent, jucătorii arădeni s-au distrat la antrenamentele dinaintea partidei din Giulești. „Am avut două zile de refacere, în care am făcut antrenamente de plăcere, tactice.

Vom mai avea un antrenament la Mogoșoaia în dimineața partidei. Atmosfera e bună, toată lumea e entuziasmată”, a încercat Puriul să ia presiune de pe umerii elevilor săi.

„Chiar dacă avem ca obiectiv evitarea retrogradării, ar fi păcat să nu profităm de șansa pe care o avem (n.r., de a ajunge în play-off). Nu mergem doar să facem act de prezență, am făcut meciuri bune contra echipelor care joacă, care se deschid”, a completat antrenorul arădenilor

VIDEO. Mircea Rednic: „Vulturar și Pop nu pot juca! Lui Micovschi i-aș da eu interdicție”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează