FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - DINAMO 0-1

UTA - Dinamo 0-1. De ce a spus Gane: „N-avea rost să ieșim să dominăm în repriza a doua”

Jerry Gane, 49 de ani, antrenorul lui Dinamo, a tras concluziile după a doua victorie la rând a „câinilor” din Liga 1, 1-0 cu UTA. +35   FOTO
Jerry Gane, 49 de ani, antrenorul lui Dinamo, a tras concluziile după a doua victorie la rând a „câinilor” din Liga 1, 1-0 cu UTA.

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 ianuarie 2021 23:30 / Actualizat duminica, 31 ianuarie 2021 23:39

Jerry Gane, 49 de ani, antrenorul lui Dinamo, a tras concluziile după a doua victorie la rând a „câinilor” din Liga 1, 1-0 cu UTA.

Toate detaliile despre UTA - Dinamo 0-1

„Am mai avut două ocazii după ce am deschis rapid scorul din penalty. Ne-am apărat foarte bine în partea a doua, cu toate că ei au pus presiune pe noi. 

A fost foarte greu să joci pe un așa gazon! N-avea rost să ieșim să dominăm în repriza a doua pe un asemenea teren, nu puteam construi. Iar când le lași spații celor de la UTA, te prind pe contraatac. Cei care au intrat azi au muncit și au făcut o treabă foarte bună, îi felicit”, a declarat Gane la Digi Sport.

Urmează derby-ul cu FCSB. Avem 3 zile să ne recuperăm pentru a face un meci bun 
Jerry Gane, antrenor Dinamo

Le mulțumim fanilor pentru tot ceea ce fac. Fără ei, era foarte, foarte greu în acest moment
Jerry Gane, antrenor Dinamo

Cele mai tari imagini din meciul UTA - Dinamo 0-1

FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
+31 FOTO

A doua victorie consecutivă îi aduce pe „câini” la 3 puncte de primul loc de play-off. Dinamo are un moral excelent pentru derby-ul cu FCSB (miercuri, 3 februarie, ora 20:45). UTA se deplasează la Clinceni, joi (ora 15:00), pentru confruntarea cu Academica.

Clasament Liga 1

Citește mai multe știri din Liga 1:

Dinamo negociază cu un fost campion din Liga 1! Mutarea pregătită chiar înaintea derby-ului cu FCSB

Cum s-a păcălit Becali » Șantajul s-a transformat într-o afacere proastă, care l-a „ars” la buzunar

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
publicer
publicer  •  01 Februarie 2021, 22:34

Uta e o echipa depasita de evenimente)) au o tactica bizara. Ii pune miater in careul propriu se par ca se invhesuie in lift. Iar cind trebuie sa atace trebuie inclinate televizoarele acasa poate asa ajung si ei la poarta. Dinamo a avut um portar de hotel si nici aluia nu i au dat gol. Asteptam replica favorita a lui mister de la Uta))) meritam un egal))) jalnic antrenor. Nu mai vede padurea de copaci))) daca te uiti cum a luat echipa aia puncte te tavalesti pe jos. Din 2 cornere a luat 6 pct. Mare tactician nimic de spus! Traiasca bulanul

corectu
corectu  •  01 Februarie 2021, 08:40

Gane se gândește la un arbitru ”bun”.Dacă mai adăugăm și jocul dur al celor de la Dinamo,mai că Feșnic este arbitrul”potrivit„.

mitralieraluidorel
mitralieraluidorel  •  01 Februarie 2021, 07:21

scandalos cum au luat cele 3 puncte . hotie transmisã live . Catalin Popa , Marian Barbu , Bârsan (cavaleri ai fluierului CCA) sunt cumva membri #ddb ?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează