FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - DINAMO

FOTO+VIDEO. UTA - Dinamo 0-1 » Victorie în mocirla arădeană și „câinii” prind idei de play-off. Două penalty-uri ratate de „central”. Clasamentul ACUM

Dinamo a învins-o pe UTA, scor 1-0, în runda cu numărul 20 din Liga 1. +35   FOTO
Dinamo a învins-o pe UTA, scor 1-0, în runda cu numărul 20 din Liga 1.

Articol de , - Publicat duminica, 31 ianuarie 2021 09:42 / Actualizat duminica, 31 ianuarie 2021 22:50

Dinamo a învins-o pe UTA, scor 1-0, în runda cu numărul 20 din Liga 1. A doua victorie consecutivă îi aduce pe „câini” la 3 puncte de primul loc de play-off. Meciul a fost marcat de gazonul noroios al noii arene de 14 milioane de euro, dar și de deciziile „centralului” Cătălin Popa.

Click AICI pentru rezultatele și programul etapei #20 din Liga 1

Dinamo a început mai bine partida de la Arad, iar „câinii” au lovit rapid pe ploaia de pe „Francisc Neuman” care a transformat gazonul într-o mocirlă. Cornerul executat de Paul Anton s-a oprit în mâna lui Florin Ilie. „Centralul” Cătălin Popa a indicat punctul cu var, de unde Deian Sorescu a executat fără emoții pentru 1-0 ('9). 

Trupa lui Gane putea să-și mărească avantajul înainte de pauză, însă centrarea lui Nepomuceno, în premieră titular la Dinamo, nu a fost fructificată de Gueye.

Arădenii au revenit mai aprigi de la cabine. Ciprian Rus ('55) și Albu ('65), ambii aflați în pozitii ofertante, nu au nimerit poarta din câțiva metri, când Eșanu părea bătut. O mare oportunitate au ratat și oaspeții în partea a doua. Sorescu a scăpat singur cu portarul în flancul drept, însă extrema lui Dinamo a finalizat slab, direct în Florin Iacob ('73).

Dinamo bifează a doua victorie la rând în Liga 1 și are un moral excelent pentru derby-ul cu FCSB (miercuri, 3 februarie, ora 20:45). UTA se deplasează la Clinceni, joi (ora 15:00), pentru confruntarea cu Academica.

FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
+31 FOTO

Două penalty-uri ratate de arbitru în UTA - Dinamo

1. În minutul 18, la o pătrundere pe dreapa a lui Sorescu, Florin Ilie, venit să-l blocheze, a respins cu piciorul, de unde mingea i-a sărit în mâna dreaptă, mult îndepărtată de corp. În acest gen de faze se acordă penalty, însă Cătălin Popa a lăsat jocul să curgă. 

2. La cealaltă poartă, la o minge ce se îndrepta spre Eșanu, Puljic a încercat să-l protejeze de Roger, care venea lansat. Stoperul dinamovist l-a urmărit pe adversar și a camuflat cu un cot în pieptul brazilianului, obișnuita „barieră" folosită de fundași. Un fault de penalty, de asemenea ignorat de „centralul" partidei.

Clasament Liga 1

UTA - Dinamo 0-1

UTA - Dinamo, echipele de start

UTA: F. Iacob - Tomozei, F. Ilie, Benga, Bustea - Miculescu, A. Albu, Vorobjovas, D. Rusu - C. Rus, Roger
REZERVE: D. Balauru - Melinte, Isac, Oroian, N. Roșu, Antal, Buhăcianu, Rrumbullaku, Shlyakov
ANTRENOR: Laszlo Balint

DINAMO: Eșanu - Sorescu, Puljic, Ehmann, Filip - Mihaiu, Anton, Gol, Nepomuceno - Nemec, Gueye
REZERVE: A. Mitrovic - Bejan, A. Radu, R. Grigore, V. Achim, I. Șerban, Moldoveanu, G. Crețu
ANTRENOR: Ionel Gane

Citește mai multe știri din Liga 1:

Octavian Popescu, cel mai tânăr marcator al sezonului » Ilie Dumitrescu și Basarab Panduru, cuceriți de puștiul-minune de la FCSB

Un nume neașteptat se autopropune la CS Universitatea Craiova: „Am o relație de prietenie cu Rotaru, mai devreme sau mai târziu o să antrenez acolo”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (507)
mosvasile
mosvasile  •  01 Februarie 2021, 16:06
Postat de whiteredarad pe 01 Februarie 2021, 09:52

Sinteti in mare eroare : "...a respins cu piciorul, de unde mingea i-a sărit în mâna dreaptă, mult îndepărtată de corp. În acest gen de faze se acordă penalty, însă Cătălin Popa a lăsat jocul să curgă. " Nu e cum ziceti voi, e cum a procedat fluierasul,...care cind a fost vorba despre UTA ...nu a mai dat penalty. Cind mingea vine din corpul tau in mina ...nu se da penalty

Nu mai e valabila de 4 ani regula ca nu se da penalty, daca mingea sare din corpul jucatorului!

cornelconasu
cornelconasu  •  01 Februarie 2021, 12:05
Postat de andrei.f pe 01 Februarie 2021, 06:04

Un nou arbitraj scandalos în favoarea câinilor. Fosta și actuala echipă a securiștilor are mai mult dâncii la butoane chiar decât cfr. Oare noi nu putem face nimic? Nu putem ieși în stradă si pt un fotbal curat ? ***

Da, poți să ieși și protestezi că cineva a luat cu japca o echipă cu jucători cu tot, că patronul care are zeci de dosare penale a pus gorilele să bată suporterii că marioneta patronului a bătut un suporter în tribună ăn direct la tv, că patronul s-a dus cu o geantă de bani și a mituit o echipă după ce umblase cu pungi cu bani după alte echipe, că umilește antrenorii și jucătorii care nu se supun sclaviei, că ignoră legile și a îmbolnăvit cu bună știință multe echipe de Covid din Liga I mușamalizând testele pozitive de la propria clinică, că a mit uit membri ai comisiilor FRF și Liga I ca să îi dea câștig de cauză în orice litigiu, că a furat Cupa Romaniei și participarea în EL prin fraudă, că a mit uit membri din DSP și posibil din MS pentru a încălca legile cu privire la carantină, etc, etc....Dacă mă întorc și spre mizeriile cu arbitraje pe care acest club le-a avut prin complicitatea cu CCA-Deaconu-Argăteală, ar trebui să vorbim de penal ca în cazul Penescu dar mult, mult mai grav !!!!

1745flo
1745flo  •  01 Februarie 2021, 11:24
Postat de balaur pe 01 Februarie 2021, 09:16

*** gigist prostalau :))

E pleonasm!

Vezi toate comentariile (507)
Comentează