FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - DINAMO 0-1

Laszlo Balint, apariție furioasă la interviuri: „Vreau să pierd din cauza prostiei mele, nu din alte motive!”

Laszlo Balint (41 de ani), antrenorul celor de la UTA, a avut o izbucnire la adresa lui Cătălin Popa, arbitrul meciului cu Dinamo. +35   FOTO
Laszlo Balint (41 de ani), antrenorul celor de la UTA, a avut o izbucnire la adresa lui Cătălin Popa, arbitrul meciului cu Dinamo.

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 ianuarie 2021 22:45 / Actualizat duminica, 31 ianuarie 2021 23:15

Laszlo Balint (41 de ani), antrenorul celor de la UTA, a avut o izbucnire la adresa lui Cătălin Popa, arbitrul meciului pierdut cu Dinamo, scor 0-1. 

Laszlo Balint este recunoscut drept un antrenor cerebral, calm. Antrenorul arădenilor a apărut astăzi furios la interviul de după meci, tunând în direcția arbitrului Cătălin Popa.

UTA - Dinamo 0-1. Laszlo Balint îl atacă pe Cătălin Popa

„N-am vorbit niciodată de arbitraj, dar e al treilea meci în care ei sunt în lumina reflectoarelor. Etapa trecută, la Iași, am avut penalty clar la Antal. Azi avem penalty superclar la Roger. De ce nu se dă?! Hai să fim corecți, să ne respectăm munca. Mi-am văzut mereu de meseria mea. Atunci să centreze domnii arbitri, să dea ei cu capul. Ce să se întâmple de am pierdut? E foarte greu când începi de la 0-1, împotriva unei echipe ca Dinamo. 

Când joci un asemenea meci, ok, e sport, fotbal, poți pierde, dar vreau să pierd din cauza prostiei mele, nu din alte motive. Chiar mi s-a spus, suntem echipa împotriva căreia s-au dictat cele mai multe penalty-uri. Domnul Cătălin Popa ne-a arbitrat și cu FCSB, când meciul a fost rupt de un penalty”, a declarat Laszlo Balint, la TV Telekom Sport. 

Două penalty-uri ratate de arbitru în UTA - Dinamo

1. În minutul 18, la o pătrundere pe dreapa a lui Sorescu, Florin Ilie, venit să-l blocheze, a respins cu piciorul, de unde mingea i-a sărit în mâna dreaptă, mult îndepărtată de corp. În acest gen de faze se acordă penalty, însă Cătălin Popa a lăsat jocul să curgă. 

2. La cealaltă poartă, la o minge ce se îndrepta spre Eșanu, Puljic a încercat să-l protejeze de Roger, care venea lansat. Stoperul dinamovist l-a urmărit pe adversar și a camuflat cu un cot în pieptul brazilianului, obișnuita „barieră" folosită de fundași. Un fault de penalty, de asemenea ignorat de „centralul" partidei.

FOTO. Cele mai tari imagini din UTA - Dinamo 0-1:

FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
+31 FOTO

Citește și alte știri despre UTA - Dinamo: 

FOTO „Centralul” Cătălin Popa, alunecare de manual în UTA - Dinamo :) » Încă o arenă de milioane cu gazon execrabil

EXCLUSIV. Dinamo negociază cu un fost campion din Liga 1! Mutarea pregătită chiar înaintea derby-ului cu FCSB

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (34)
10224987415617597
Victor Cretu  •  01 Februarie 2021, 16:02

Cea mai buna solutie pentru UTA ar fi sa-l transfere pe Adrian Sut de la FCSB. Chiar daca, in continuare, nu va inscrie , macar vom auzi Sut-Gol cand Adrian Sut va pasa lui Janosz Gol.

alenb
alenb  •  01 Februarie 2021, 10:46

Adevarul e ca la ce arbitraje are Dinamo in ultima vreme e cam greu sa-i mai bati.. Pai etapa trecuta ma uitam cum l-a bagat pe portar in poarta si tot nu a dat fault in atac, validand golul. La Pitesti acel penalty al argesului era super clar, in fine, doar spaniolii ne mai pot scapa de ciuma rosie.

publicer
publicer  •  01 Februarie 2021, 09:26

Dinamo a avut intre buturi un portar de hotel xa altfel nu se explica priza aia la minge pe care o avea. Sau poate avea mingea tepi mai stii?! Si mister de la Uta nu a reusit sa le transmita alor lui cum sa dee si ei la poarta. Data viitoare inclinam toti televizoarele sa ajunga si baietii tai sa atace ca nu prea stiu saracii. Ce mai sterila echipa

Vezi toate comentariile (34)
Comentează
Close