FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - DINAMO 0-0

Mirko Ivanovski, cu zâmbetul pe buze după remiza de la Arad: „Sunt mort! În afară de portar, am jucat pe toate posturile”

Mirko Ivanovski, atacant Dinamo // foto: Imago Images
Mirko Ivanovski, atacant Dinamo // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 februarie 2022 19:15 / Actualizat duminica, 13 februarie 2022 19:35

Mirko Ivanovski (32 de ani), atacantul lui Dinamo, a avut puterea să glumească după remiza cu UTA, scor 0-0

Titular în meciul de la Arad și utilizat în ofensivă alături de Cosmin Matei, Ivanovski a fost schimbat cu Ricardo Grigore în minutul 90+3. El a făcut un meci bun, a fost combativ și a creat situații bune pentru colegii săi. La final, a avut puterea să glumească.

Rauță a recidivat! Al doilea cartonaș roșu în ultimele 4 meciuri
UTA - DINAMO 0-0
Rauță a recidivat! Al doilea cartonaș roșu în ultimele 4 meciuri

Mirko Ivanovski, după UTA - Dinamo: „În afară de portar, am jucat pe toate posturile”

„Cum mă simt? Mort. Meci foarte greu pentru noi. În fiecare meci luăm gol sau cartonaș roșu în primele 20-30 de minute. Astăzi am demonstrat atitudine, caracter și forță, chiar și cu doi oameni în minus. Am jucat foarte bine astăzi, am luptat, sunt bucuros că am luat punct și nu am primit gol în deplasare.

Când am văzut primul cartonaș roșu, am zis că nu se poate așa ceva. Iar cartonaș roșu? Am zis că asta este, alergăm și poate scoatem ceva. Am demonstrat că se poate orice în fotbal, mă bucur că am luat un punct. Fiecare meci care urmează va fi foarte greu, nu avem vreunul ușor. Următorul va fi cu Gaz Metan. Doamne Ferește să luăm gol sau cartonaș roșu în primele 30-40 de minute, poate câștigăm!”, a spus Ivanovski la microfonul DigiSport.

Întrebat pe ce post a jucat astăzi, în condițiile în care a fost activ pe tot terenul, Ivanovski a spus: „În afară de portar, am jucat pe toate posturile”. 

Avem mare nevoie de puncte pentru a ne duce obiectivul la capăt. Nu am luat gol, am scos punct. Sunt mai multe plusuri în această seară. Noi vrem să ne facem treaba la fiecare meci. Ne e greu și nouă, ne apasă rezultatele. Se vede că ne lipsește încrederea. Sperăm să fie un nou început. 

Urmează un meci important, la Mediaș. Dacă am lua cele 3 puncte cred că au apăsa și pe moralul lor. Ei au și mai multe probleme 

- Alin Buleică, fundaș Dinamo 

Aveam nevoie ca ceva pozitiv să se întâmple. Acest punct ne dă moral, putere să luptăm. Echipa a arătat că are spirit, de aici putem pleca să luptăm în continuare, să ne îndeplinim obiectivul. 

Nu știam că e meciul 200 pentru mine în Liga 1, mă bucur. Important este să luăm cele 3 puncte vineri, cu Gaz. Sunt cruciale pentru noi, începând din această seară trebuie să ne gândim doar la acel meci, este ca o finală. 

Noi ne-am implicat tot timpul, am dat 100%, dar în unele momente ne-a lipsit concentrarea și s-a întâmplat ca la fiecare meci cineva să facă un cadou, o greșeală. Tot timpul cineva a fost neinspirat cu o decizie și am ajuns să primim goluri foarte rapide. Sperăm ca de acum încolo să fim cu toții conectați 100% și lucrurile să meargă spre bine.

- Cosmin Matei, mijlocaș Dinamo 

Citește mai multe știri despre UTA - Dinamo: 

Brigada lui Cătălin Popa i-a enervat pe toți în UTA - Dinamo! Gol anulat eronat și „roșu” dictat ușor: „Nu respectă distanțarea socială”

Rauță a recidivat! Și-a lăsat echipa în 9 cu două „galbene” în 3 minute

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  14 Februarie 2022, 09:33

El mereu joaca pe toate posturile ptr ca nu cunoaste zonarea asezarea e un zabauc care se incalta cu mingea !

gojgaru
gojgaru  •  14 Februarie 2022, 01:13

Un luptator .

2126359524079092
Uciu Marius Ionut  •  13 Februarie 2022, 21:47
Postat de Mihai Dinu pe 13 Februarie 2022, 20:45

Respect,Mirko! Atitudinea de astazi am vazut o la toti jucatorii dinamovisti, tinet o tot asa, ca numai astfel va puteti salva! Sunte-ti singuri in fata -aproape - tuturor!

Fara sa deranjez dar am impresia ca ai comentat cu ajutorul unui translator online,gen google translate.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează