FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - DINAMO 0-0

NOTE GSP Semne de viață la Dinamo » Un dinamovist a fost cel mai bun de pe teren cu UTA + Doi „câini” au dezamăgit

foto: Alexandra Fechete +30   FOTO
foto: Alexandra Fechete

Articol de GSP - Publicat luni, 14 februarie 2022 08:55 / Actualizat luni, 14 februarie 2022 09:25

Dinamo a obținut primul punct în deplasare din acest sezon, după 0-0 cu UTA. Este primul rezultat mai bun al „câinilor”, după 6 eșecuri consecutive.  

Deși a terminat meciul în 9 oameni, după eliminările lui Alexandru Răuță (42) și Marco Ehmann (79), Dinamo a obținut un egal pe terenul celor de la UTA, la capătul unui meci în care trupa lui Stoican a reușit să se apere bine și să profite de inexactitățile arădenilor.

Dinamo, cea mai indisciplinată echipă din Liga 1 » Clasamentul în funcție de cartonașele roșii
DINAMO
Dinamo, cea mai indisciplinată echipă din Liga 1 » Clasamentul în funcție de cartonașele roșii

Mijlocașul francez Balthazar Pierret, adus în această iarnă de Dinamo, a fost cel mai bun om al meciului. Acesta a avut o evoluție sigură, a intervenit decisiv în minutul 90, când a scos minge din fața porții goale, astfel că a primit nota 7 în  Gazeta Sporturilor.

La polul opus s-au aflat doi dintre colegii săi. Eliminați de arbitrul Cătălin Popa, Alexandru Răuță și Marco Ehmann au fost cei mai slabi jucători de pe teren. Mijlocașul a primit nota 3, în timp ce fundașul a luat 4.

Semne de viață la Dinamo » Un dinamovist a fost cel mai bun de pe teren cu UTA + Doi „câini” au dezamăgit

Flavius Stoican, antrenorul lui Dinamo, a primit 6, în timp ce Ionuț Badea, antrenorul arădenilor, a luat 5.

E un punct de moral, pentru acești băieți. Un punct care sper să-i descătușeze. Am încercat și înainte de meci, prin tot ce am făcut, să le iau această presiune de pe umeri. Am văzut azi o echipă care a jucat cu doi oameni mai puțin, a alergat până la epuizare. Deși am jucat trei etape de luni până duminică. Nu am urcat în clasament, dar băieții aveau nevoie de acest punct, ca să capete încredere

Știam ce potențial au acești jucători, de aceea am fost aproape de ei. Important e să nu mai avem presiunea asta din cauza rezultatelor nefaste din ultimul timp. Acum, continuăm să sperăm că va fi din ce în ce mai bine.

– Flavius Stoican, antrenor Dinamo

VIDEO Flavius Stoican: „Dacă aducem un psiholog, el trebuie să stea zi de zi cu jucătorii”

Citește și: 

Stoican, după primul punct la Dinamo: „Am jucat din două în două zile: luni, joi și azi” :)

Cere măsuri împotriva lui Răuță, după UTA - Dinamo 0-0: „Îi iei banderola de căpitan!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (28)
creeperno115
creeperno115  •  14 Februarie 2022, 22:44

Rauta merita nota dar Ehmann a luptat si n-a faultat de rosu

lapusneanul
lapusneanul  •  14 Februarie 2022, 20:34

profu' a fost intelijent, i-a dat 4 lui ehmann deoarece a fost eliminat eronat....hahaha...toti neica nimeni au ajuns formatori de opinie..

catalin.palcu
catalin.palcu  •  14 Februarie 2022, 18:47
Postat de Marco Marco Popa pe 14 Februarie 2022, 14:04

slab din nou cosmin matei,umplutura pe teren... trebuie urgent atacant,fundas central , fundas dreapta... ce sa mai zic de portari, portughezul zici ca a stat pe bara 3 ani... catastrofa esanu sper sa nu mai intre in poarta.

Ai 6 fundasi centrali si mai vrei???? Plus 5 portari si 5 inchizatori . A, ca nu sunt nemaipomeniti, aia e alta discutie. Oricum nu mai e niciun jucator in piata si bun si ieftin si liber de contract. Il aveam pe Iliev la alt nivel dar l-au linsat verbal Rednic si cativa din galerie si nu te mai intelegi cu el acum. Sa zicem mersi daca aduc un atacant, un fundas lateral si un mijlocas ofensiv sau de banda si el

Vezi toate comentariile (28)
Comentează