FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - FC BOTOȘANI 0-0

UTA - FC BOTOȘANI 0-0. Cum explică Laszlo Balint seria horror de pe teren propriu + ce spune despre lupta la play-off

Laszlo Balint +41   FOTO
Laszlo Balint

Articol de GSP - Publicat luni, 22 februarie 2021 19:40 / Actualizat luni, 22 februarie 2021 20:18

Laszlo Balint, 41 de ani, antrenorul celor de la UTA, a trasat principalele concluzii după meciul încheiat la egalitate de echipa sa cu FC Botoșani, scor 0-0.

În continuare în izolare după ce a fost infectat cu COVID-19, Laszlo Balint a urmărit partida de acasă. Tot de la domiciliu și-a dirijat echipa și în ultimele săptămâni, tehnicianul arădenilor explicând cum e să le ofere indicații de la distanță elevilor săi: 

„E un sentiment ciudat să fii blocat în casă, dar mă bucur că am eficientizat acest proces de comunicare. Am încercat să ne adaptăm, iar lucrurile au decurs bine în această perioadă”, a spus Balint, la emisiunea „Digi Sport Special”. Antrenorul a vorbit apoi și despre remiza cu Botoșani, 0-0, și seria de nouă etape fără victorie pe teren propriu.

Laszlo Balint: „Ne doare că avem acest parcurs pe propriul stadion”

„Ne doare și pe noi acest parcurs de pe propriul stadion. Noi încercăm să ne creăm o identitate proprie, dar nu e ușor, am schimbat foarte mulți jucători. Au venit jucători pe parcurs, am încercat să-i integrăm din mers. Lucrurile nu au fost ușoare, dar facem tot ce ține de noi pentru a acumula puncte. Cred că poziția noastră din clasament e conformă cu realitatea. 

Șanse la play-off? Încercăm să fim concentrați și să luăm meciurile pe rând. Pare un clișeu, dar aceasta este realitatea. Mai sunt ceva puncte puse în joc. Avem șanse teoretice la play-off, dar trebuie să ne uităm și la program”, a declarat Balint pentru sursa citată.

FOTO Cele mai tari imagini din meciul UTA - FC Botoșani 0-0

FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
+37 FOTO
  • Foto: Alexandra Fechete

Clasament Liga 1:

Citește și alte știri de actualitate: 

UTA - FC Botoșani 0-0 » Egal alb la Arad! Clasamentul actualizat

EXCLUSIV Plan incredibil pus la cale de FRF: etapa a 28-a înaintea etapei a 27-a! LPF și cluburile protestează, televiziunile sunt de acord

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
publicer
publicer  •  24 Februarie 2021, 08:42

Este f interesant de aflat cine te tot promoveaza cu articolele astea penibile. Echipa asta a ta a luat puncte pe 2 cornere si xam atat nicidecum in urma unui joc solid. Trebuia sa fiti pe locul 13-14 in realitate. Probabil dupa ultimele etape o sa fiti acolo ca asa ar fi normal.

publicer
publicer  •  23 Februarie 2021, 05:24

Liga 1 e o palarie cam mare pt tine momentan. Si ti a cam cazut pe ochi))) te a zapacit "sucesul"))))

publicer
publicer  •  23 Februarie 2021, 05:20

Mister ai fumat ceva? Uta e aingura echipa care si cind joaca acasa pare tot in deplasare! Incerci sa iti creezi un anumit tipar de joc dar nu ai cum! E simplu! Tu joci doar la ciupeala si atat. Iar pozitia din clasament e total mincinoasa. Traiasca *** copile! Ai tai stau inghesuiti in propriul careu ca in lift. Ati luat puncte mincinoase cu dukumul in deplasare ca si acasa de altfel. Echipa ta nu are stiinta jocului asta e adevarul gol golut. Pe cine vrei sa prostesti?!)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează