FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - FCSB 0-1

Gabi Balint, iritat la culme de o decizie luată de FCSB cu UTA: „Trebuie să fii antrenor la «Arici Pogonici»!”

Gabi Balint +25   FOTO
Gabi Balint

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 martie 2021 23:05 / Actualizat sambata, 13 martie 2021 23:12

Gabi Balint (58 de ani) a comentat situația tânărului atacant Andrei Istrate (18 ani), introdus pe teren la pauza meciului UTA - FCSB 0-1 și schimbat în minutele de final cu Ovidiu Perianu (18).

Fostul mare fotbalist consideră că schimbarea a fost provocată de eventuale probleme medicale ale lui Istrate. Atacantul roș-albaștrilor s-a remarcat în cele 38 de minute care i-au fost acordate și a trecut de două ori pe lângă gol, lucru remarcat și de Balint.

Gabi Balint: „Istrate a intrat chiar bine în joc”

„Eu bănuiesc că Istrate a avut o problemă de sănătate de l-au schimbat. Eu nu pot să concep cum ai un jucător în plus pe teren, bagi un jucător care să îți aducă un plus în atac și apoi îl schimbi ca să bagi mijlocaș defensiv, să întărești mijlocul? Trebuie să fii antrenor la pitici, la «Arici Pogonici». 

Nu ai cum să faci chestia asta, mai ales că e un jucător de 18 ani, care a intrat chiar bine, se vedea că FCSB altfel e cu un vârf și cu Tănase mai în spate. Dacă nu e așa, să își rupă carnetul de antrenor”, a spus Balint la emisiunea „Fotbal Club”, de pe DigiSport. 

Ilie Dumitrescu, prezent în studio, are o părere diferită. Acesta crede că în spatele schimbării s-au aflat considerente tactice, Petrea dorind să păstreze avantajul în minutele de final prin introducerea „închizătorului” Perianu. 

Totuși, varianta nu a fost acceptată de Balint: „Ilie a explicat frumos, cum explică și Petrea de multe ori. Așa o vede un specialist”.

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
+21 FOTO

Clasament Liga 1: FCSB este lider

Mai multe știri despre UTA - FCSB:

Arbitrul Feșnic l-a nemulțumit și pe Toni Petrea: „Nu trebuia ceva de genul ăsta”

Autocritică din partea fotbaliștilor lui FCSB: „Suntem echipa de pe primul loc, trebuie să tratăm meciurile altfel”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (38)
415925675533032
Valeriu Dragomirescu  •  14 Martie 2021, 15:19

Acest agarici-pogonici-balint-ici se face de *** pentru câteva sute de euro primiți de la gsp și acceptă să înseileze câteva cuvinte după cum îi dictează marii moderatori naum r. și moraru v. Jenant...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

960022934395636
Florea Stefan  •  14 Martie 2021, 12:06

Balint cand a fost antrenor? Ca n-a prea confirmat. Nici ca jucator n-a fost constant, nici ca și comentator... Îi este ciuda ca n-a primit de la Becali oferta de a antrena FCSB și arunca cu cacao in toate părțile.

1731885997060900
Niculae Petre  •  14 Martie 2021, 11:26

Arici Pogonici asta care se da mare comentator si mai ales mare antrenor,habar nu are de antrenorat mananca ca de obicei mult c***t. Ce vrei agarici sa faca Petre sa nu tina de rezultat? Stiu ca nu poti inghiti FCSB-ul,dar macar fa comentari pertinente daca te numasti comentator.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează