FOTBAL  »  Superliga  »  UTA ARAD

Oficial! UTA s-a despărțit de Godberg Cooper. Unde va ajunge atacantul italian

Godberg Cooper
Godberg Cooper

Articol de - Publicat luni, 26 februarie 2024 13:08 / Actualizat luni, 26 februarie 2024 14:11

UTA Arad a anunțat luni încheierea colaborării cu atacantul italian Godberg Cooper. Acesta va juca în Kazahstan.

Aproape opt luni. Atât a durat „mariajul” dintre UTA Arad și atacantul Godberg Cooper. Adus vara trecută, de la retrogradata Chindia, „vârful” italian a intrat rapid în dizgrația antrenorului Mircea Rednic, iar clubul a anunțat astăzi rezilierea contractului.

SEISM în tenis: dispare reverul cu o mână? De la Andrei Pavel la Victor Hănescu, 6 experți răspund pentru GSP: cum se schimbă tenisul? 6 diferențe: „De la deplasare, la passing-shots”
ANALIZĂ
SEISM în tenis: dispare reverul cu o mână? De la Andrei Pavel la Victor Hănescu, 6 experți răspund pentru GSP: cum se schimbă tenisul? 6 diferențe: „De la deplasare, la passing-shots”

Comunicatul UTA la transferul lui Godberg Cooper

„Mulțumim, Godberg Cooper! UTA și FK Tobol Kostanay au ajuns la un acord cu privire la transferul definitiv al jucătorului Godberg Cooper.

Atacantul în vârstă de 26 de ani a evoluat 23 de meciuri în tricoul roș-alb, a înscris trei goluri și a oferit două pase decisive. Îi mulțumim și îi dorim multă baftă în viitor!" - se arată în comunicatul postat de UTA pe pagina de Facebook.

UTA nu încasează niciun bun, dar economisește salariile restante ale jucătorului

Cooper a avut inițial o ofertă de la clubul iranian Foolad, dar aceasta nu s-a mai materializat. Impresarul său a reușit să-i găsească totuși un angajament, la Tobol Kostanay, în Kazahstan, echipă care are două titluri de campioană în palmares, cucerite în 2010 și 2021.

Potrivit sportarad.ro, gruparea arădeană nu încasează niciun ban din transferul jucătorului, ci doar scapă de salariile pe care trebuia să i le plătească din urmă.

Mircea Rednic anunțase plecarea lui Godberg Cooper din 12 februarie

Mircea Rednic anunțase plecarea lui Cooper încă de la jumătatea lui februarie, după 2-2 cu FC Botoșani. „Şi-a găsit un contract în afara Europei şi va pleca. Nu pot să spun echipa”, afirma la vremea respectivă „Puriul”.

UTA s-a descurcat fără el, dar și fără Abeid, transferat atunci la CFR Cluj. Iar acum se află pe loc de play-off în Superliga. „Venim de departe, cu o echipă formată în vară. Lumea ne vedea deja retrogradați și am ajuns pe 6. Facem o poză și sper să rămânem acolo”, a sunat analiza Puriului, la finele meciului de sâmbătă, cu Petrolul (1-0).

Despre ultimele 3 partide din sezonul regulat, Rednic a spus: „Suntem acolo, avem șansa noastră, echipele cu care am jucat n-au fost peste noi, deși nu ne propuseserăm play-off-ul”.

VIDEO. Mircea Rednic, show în conferință înainte de UTA - Petrolul

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Mai puteți citi:

Imagine brutală cu arbitra-asistent din La Liga » Umplută de sânge după o lovitură puternică

„Dacă nu mă dă patronul afară...” » Bogdan Andone a continuat tirada în conferință: „Inadmisibil! Zero! Nici la amatori nu se poate întâmpla așa ceva!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează