FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC BOTOȘANI 3-2

VIDEO „Dacă nu mă dă patronul afară...” » Bogdan Andone a continuat tirada în conferință: „Inadmisibil! Zero! Nici la amatori nu se poate întâmpla așa ceva!”

Bogdan Andone / Sursă foto: Facebook@ FC Botoșani +29   FOTO
Bogdan Andone / Sursă foto: Facebook@ FC Botoșani

Articol de - Publicat luni, 26 februarie 2024 12:46 / Actualizat luni, 26 februarie 2024 13:29

FCSB - FC BOTOȘANI. Un car de nervi la flash-interviuri, unde i-a criticat fără menajamente pe jucători, Bogdan Andone și-a continuat discursul incisiv și în conferința de presă de la finalul meciului cu FCSB, pierdut de FC Botoșani cu 2-3.

Tehnicianul moldovenilor a expus în fața jurnaliștilor principalele erori comise de propriii fotbaliști, apoi a răspuns tranșant când reporterul GSP l-a întrebat despre șansele de „supraviețuire” în Superligă.

Trei detalii remarcate de GSP la FCSB - Botoșani: jucătorul fără pereche, „ritualul” de la final și o situație curioasă cu Charalambous
FCSB - FC BOTOȘANI 3-2
Trei detalii remarcate de GSP la FCSB - Botoșani: jucătorul fără pereche, „ritualul” de la final și o situație curioasă cu Charalambous

Bogdan Andone, furios în conferință: „Zero șanse! Liga 2!”

Întrebat ce șanse are Botoșani în play-out, Andone a spus: „Zero! Liga 2! Tot cu mine pe bancă, dacă nu mă patronul afară!

Am spus-o! Am venit într-un moment dificil și nu voi pleca până la sfârșitul sezonului, indiferent de ce se va întâmpla. Eu aveam speranțe că lucrurile vor fi mult mai bune din punct de vedere al atitudinii, al dorinței, ceea ce s-a văzut și în primele cinci meciuri, până astăzi.

La nivelul nostru, e mai greu să vorbim de o calitate extraordinară, noi trebuie să vorbim de atitudine, muncă, dorință, concentrare”, a punctat Bogdan Andone.

Bogdan Andone: „Câteva erori majore ne-au costat punctele”

Tehnicianul de 49 de ani, cel care reaprinsese speranțele salvării în club odată cu rezultatele din 2024, a analizat greșelile identificate în jocul echipei sale:

„Un joc ciudat, cu eliminări de-o parte și de cealaltă, foarte multe cartonașe... Din păcate pentru echipa mea, am profitat prea puțin de momentele favorabile și am făcut câteva erori majore care ne-au costat punctele.

N-am avut suficientă răbdare în prima repriză, când am fost în superioritate. Am jucat lent, previzibil, vertical, în loc să avem răbdare să mutăm mingea și să ne creăm superioritate.

Am marcat repede în repriza a doua, dar apoi... Gestionarea momentelor de joc, foarte multe cartonașe primite. La pauză, doi jucători mi-au cerut să fie schimbați din cauza cartonașelor.

Dar făcusem deja trei, nu mai puteam face încă două, rămâneam fără schimbări. Așa că le-am cerut să încerce să gestioneze bine momentele de joc, să nu atace decisiv. Din păcate, Kaprof a făcut acel atac la faza respectivă. Acolo s-a decis jocul. Eram în control”.

Bogdan Andone, deziluzonat: „Inadmisibil pentru nivelul Ligii 1! Nici la amatori n-au voie să se întâmple asemenea greșeli”

„Golurile doi și trei au fost primite din niște greșeli care n-au voie să se întâmple nici la nivel de Liga 4, amatori, juniori. Fază fixă la golul doi, fiecare jucător știa ce are de făcut, zid, poziție, marcaj. Din păcate, n-a fost nici măcar zid, Băluță a intrat singur în careu...

Inadmisibil pentru nivelul Ligii 1! Niște greșeli care te costă, mai ales împotriva unui adversar de calitate.

Dacă vom continua cu aceste cadouri și aceste lucruri greșite, va fi foarte dificil să părăsim ultima poziție”, a afirmat Bogdan Andone, în cadrul conferinței de presă.

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini din thriller-ul FCSB - FC Botoșani 3-2

FCSB - FC Botoșani/ foto Raed Krishan (GSP)
FCSB - FC Botoșani/ foto Raed Krishan (GSP)
FCSB - FC Botoșani/ foto Raed Krishan (GSP)
FCSB - FC Botoșani/ foto Raed Krishan (GSP)
FCSB - FC Botoșani/ foto Raed Krishan (GSP)
+25 FOTO

Citește și alte știri din Superligă:

VIDEO Trei detalii remarcate de GSP la FCSB - Botoșani: jucătorul fără pereche, „ritualul” de la final și o situație curioasă cu Charalambous

Bogdan Andone, devastator după meciul cu FCSB: „Dați afară sau desființați! Nu știu cine poate să facă ceva cu ei” + acuzații grave: „Mi-au spus jucătorii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Un.Print.din.Levant
Un.Print.din.Levant  •  26 Februarie 2024, 13:33

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează