FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

Antrenorul abia instalat în Liga 1 le-a cerut un bonus șefilor: „E primul lucru pe care l-am făcut”

Ionuț Badea a fost instalat la UTA / Sursă foto: Alexandra Fechete
Ionuț Badea a fost instalat la UTA / Sursă foto: Alexandra Fechete

Articol de GSP - Publicat marti, 01 februarie 2022 18:32 / Actualizat marti, 01 februarie 2022 18:38

Ionuț Badea (46 de ani) a fost prezentat astăzi pe banca celor de la UTA. În ciuda situației complicate din clasament, tehnicianul le-a promis suporterilor că va încerca să ducă „Bătrâna Doamnă” în play-off.

După 23 de etape, UTA ocupă locul 10 în clasament, cu 28 de puncte. Arădenii sunt la 7 puncte de ultimul loc care asigură prezența în play-off.  Ionuț Badea a abordat un discurs optimist atunci când a vorbit despre calificarea în play-off, dezvăluind inclusiv că a cerut un bonus pentru clasarea în primele șase. 

Încă un „principal” din Liga 1 a demisionat, la 24 de ore după Laszlo Balint: „Ne-a șocat decizia, nu ne așteptam la așa ceva”
DEMISIE
Încă un „principal” din Liga 1 a demisionat, la 24 de ore după Laszlo Balint: „Ne-a șocat decizia, nu ne așteptam la așa ceva”

Ionuț Badea: „Primul lucru a fost să cer un bonus pentru calificarea în play-off”

„Pentru mine, este onorant să fac parte din familia clubului UTA. Am ales să vin la acest club pentru că există un capital aici, şi mă refer la capitalul uman, la energia suporterilor. Sunt convins că acest final de campionat regulat şi play-off-ul sau play-out-ul va fi unul în care o să pot consolida principiile cu care vreau să vin, atât cele defensivei, cât şi cele ofensive. 

Primul lucru pe care l-am făcut a fost să cer un bonus pentru calificarea în play-off. Sunt un antrenor care îşi doreşte performanţa. Iar atâta vreme cât şansele sunt matematice, nu există cedare. 

Tenacitatea face parte din angrenajul oricărui antrenor care vrea să reuşească. Ideea este că atunci când îţi propui obiective mai mari s-ar putea să ai şanse să le atingi. Dar dacă nu îţi propui, atunci nu ai cum să le atingi”, a declarat Ionuț Badea.

Antrenorul abia instalat în Liga 1 le-a cerut un bonus șefilor: „E primul lucru pe care l-am făcut”
Ionuț Badea a fost prezentat la UTA / Sursă foto: Facebook

Badea a pregătit-o ultima dată pe Astra, cu care a retrogradat în Liga 2 la finalul sezonului trecut și a jucat o finală de Cupa României, pierdută în fața celor de la CS Universitatea Craiova. De-a lungul carierei, tehnicianul le-a mai condus pe FC Argeș, Concordia Chiajna, Oțelul, FC Brașov, U Cluj și Internațional Curtea de Argeș.

UTA, în criză

UTA trece printr-o criză de rezultate fără precedent de la revenirea pe prima scenă. Arădenii n-au mai câștigat în Liga 1 din 25 octombrie, când învingeau la scor de neprezentare Clinceniul lui Ionuț Chirilă. Din acel moment, trupa antrenată până ieri de Balint a contabilizat cinci înfrângeri și cinci rezultate de egalitate.

VIDEO Bogdan Apostu, declarații după Rapid - UTA 1-1: „Echipa asta are nevoie de un sobor de preoți”

Citește și alte știri de actualitate: 

BREAKING NEWS Încă un „principal” din Liga 1 a demisionat, la 24 de ore după Laszlo Balint: „Ne-a șocat decizia, nu ne așteptam la așa ceva”

UTA a anunțat noul antrenor: „Vorbește 5 limbi străine”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
st.il.
st.il.  •  02 Februarie 2022, 17:03

Bonus pentru cine ?...Pentru antrenor, pentru echipă, pentru galerie ???...Nu înțeleg !...

2851798574849396
Vlad Ciprian Flavius  •  01 Februarie 2022, 21:24

Sa ne spui si noua ce ai fumat ca vrem si noi)))

2851798574849396
Vlad Ciprian Flavius  •  01 Februarie 2022, 21:23

Te asteapta 2 jocuri in care daca iei 1 pct e bine si tu vrei bonus?!)) Chiar nu vezi padurea de copaci?))Balimt a tuns o miseleste ca sa nu fie huiduit si tu visezi cai verzi pe pereti!)) Se injumatatesc punctele si e mai aproape barajul decit ce visezi tu! Curios e ca pe tine nu te a prezentat impresarul! F interesant

Vezi toate comentariile (4)
Comentează