FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

VIDEO Rednic a făcut scandal la conferință: „Dacă dau un telefon, a zburat de-acolo!”

Mircea Rednic, antrenor UTA
Mircea Rednic, antrenor UTA

Articol de - Publicat joi, 05 octombrie 2023 17:26 / Actualizat joi, 05 octombrie 2023 17:55

Mircea Rednic (61 de ani), antrenorul celor de la UTA, continuă conflictul cu impresarul Bogdan Apostu (41) și îl amenință pe conducătorul Corvinului Hunedoara, club la care „Puriul” a activat ca fotbalist, că poate fi îndepărtat de la la divizionara secundă.

CONTEXT:

Dezechilibru șocant în Superliga » Urmează meciul extremelor, cu FCSB în prim-plan
SITUAȚIE
Dezechilibru șocant în Superliga » Urmează meciul extremelor, cu FCSB în prim-plan

Mircea Rednic, replică pentru Bogdan Apostu: „Nu îmi place să rămân dator”

În cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Petrolul (sâmbătă, ora 14:00, runda a 12-a din Superliga, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Prima Sport 2, Orange Sport 1 și Digi Sport 1), Rednic a spus de ce UTA s-a despărțit în vară de jucători precum Roger, Ubbink sau Batha.

#PetrolulVsUTA | 🎙 Conferința de presă alături de Mircea Rednic și Tiberiu Căpuşă.

Posted by UTA Arad on Thursday, October 5, 2023

„Nu îmi place să rămân dator. Eu știu foarte bine ceea ce a făcut el (n.r. - se referă la Bogdan Apostu, dar ezită să-i rostească numele). A fost un mare intermediar, pentru că și acum, în afară de 2-3 jucători pe care îi are la UTA, Iacob, Benga, Cooper, la restul el doar a intermediat. 

E adevărat că la Roger eu nu am fost de acord să i se prelungească înțelegerea și am motive foarte serioase, unul dintre ele fiind salariul lui. Apoi, Batha avea doi ani la UTA, în 71 de meciuri a dat un singur gol. Carp, cu un salariu mult mai mic, să nu zic la jumătate decât Batha, are două goluri și un autogol, deci, calculând, rămâne cu un gol. Și are și un salariu mai mic, deci se poate. Nu am nimic cu Batha, îmi plăceau agresivitatea, răutatea lui, dar atât. Recupera 10 mingi și 8 le dădea la adversari. Însă era bun pentru echipă. Nu a vrut să rămână, a și avut un conflict cu mine peste care eu nu puteam să trec. 

Când primești indicații și răspunzi cu «Scoate-mă dacă nu îți convine», e greșeala ta. Ubbink și Roger erau șefii de sindicat, tot timpul aveau câte ceva de comentat. Ba despre salarii, ba veneau în civil că nu se antrenează”, a declarat Rednic, citat de sportarad.ro.

Mircea Rednic îl amenință pe Bogdan Apostu: „Dacă dau un telefon, zboară de la Corvinul Hunedoara”

Apoi, Rednic l-a amenințat pe Bogdan Apostu, afirmând că îl poate „zbura” de la Corvinul Hunedoara cu un telefon:

„Îi transmit un lucru, legat de Hunedoara. Un singur telefon dacă dau, el zboară de acolo cu tot cu staff-ul lui, cu prietenii și cu jucătorii lui. 

Rednic a făcut scandal la conferință: „Dacă dau un telefon, a zburat de-acolo!”
Bogdan Apostu

În momentul când se dădeau banii la licitația pentru palmares, el era la toaletă, sau făcea poze. Rednic a dat, ca persoană fizică, cei mai mulți bani. Să nu mai spună că fără el Corvinul se desființează. 

Cât trăiesc eu nu se desființează. I-o garantez eu lui. Nu vreau să-i fac rău, însă doar un telefon trebuie să dau. Să-și vadă de treaba lui!”.

Ce declarase Mircea Rednic sâmbăta trecută: 

Nu e vina domnului Meszar, nu suntem noi de vină. Dintre toți jucătorii aflați la final de contract, niciunul n-a vrut să rămână aici. N-au vrut să accepte un salariu mai mic. Doar doi au acceptat, Benga și Iacob. 

Li s-a propus, n-au vrut, pentru că aveau salarii mari. Unde s-au dus? S-au dus pentru bani. Asta au vrut. Îi regret pe Otele, Postolachi, Ubbink, Batha, dar ce să facem? S-au cheltuit mulți bani înainte, iar eu în vară am acceptat filosofia clubului

Cum a răspuns Bogdan Apostu duminică:

Domnul Rednic a spus niște minciuni despre jucătorii aduși de mine și trebuie să dezmint. Roger avea contract, iar singura persoană care nu l-a vrut a fost domnul Rednic. Roger voia să rămână, dar a renunțat la 3 salarii și a plecat în Arabia Saudită, unde e Cristiano Ronaldo, unde antrenează Reghecampf. Nu cred că e o rușine să joci acolo, nu s-a dus pentru bani. Ce trebuia să facă, să se lase? Cum adică s-a dus pentru bani? 

Lui Ubbink și Batha nu li s-au făcut oferte de prelungire. Nu au mai fost doriți, s-a restructurat locul. Ce trebuiau să facă, să se retragă? Ubbink a plecat în Olanda și joacă titular, Batha e în Arabia Saudită. 

O dată la două conferințe Rednic zice ceva de mine. Lumea trebuie să știe. Ubbink, Batha și Roger nu au mai fost doriți de UTA!

Mai multe articole despre UTA: 

Transfer în plin campionat: „A semnat” » Vine în Superligă din Thailanda
MERCATO
Transfer în plin campionat: „A semnat” » Vine în Superligă din Thailanda
Imaginile zilei în Superliga » Au intrat tractoarele pe „bijuteria” de 14 milioane de euro
STADIOANE
Imaginile zilei în Superliga » Au intrat tractoarele pe „bijuteria” de 14 milioane de euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
arnautull
arnautull  •  07 Octombrie 2023, 15:25
Postat de C_S_A_Miloaga pe 05 Octombrie 2023, 20:36

***:)

ce faci ***, scrii cu stelute? :))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

istet10
istet10  •  06 Octombrie 2023, 14:17
Postat de lefter_popescu pe 05 Octombrie 2023, 21:02

Asa este dar le-au dat drumul liberi de contract. Am înțeles ca Roger și încă unul au ajuns la arabi și câștiga cel puțin de trei ori cât lua la Uta.

Atunci a exista intelegere intre parti. Ca se intelegea altfel.

lefter_popescu
lefter_popescu  •  05 Octombrie 2023, 21:02
Postat de istet10 pe 05 Octombrie 2023, 19:11

Ba, contractul este contract. Asta ca nu mai putem este explicatie dinamovista, becaliana, neserioasa. Nu vrea jucatorul renogociere, asta e. Respecti contractul.

Asa este dar le-au dat drumul liberi de contract. Am înțeles ca Roger și încă unul au ajuns la arabi și câștiga cel puțin de trei ori cât lua la Uta.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează