FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

Atac în direct la Mircea Rednic: „A spus numai minciuni! Lumea trebuie să știe”

Mircea Rednic
Mircea Rednic

Articol de - Publicat duminica, 01 octombrie 2023 11:52 / Actualizat duminica, 01 octombrie 2023 12:36

Impresarul Bogdan Apostu l-a acuzat pe Mircea Rednic, antrenorul de la UTA, de minciuni, după ce tehnicianul a declarat că mai mulți jucători au plecat de la Arad în vară pentru bani.

Printre cei enumerați de Rednic se numără Desley Ubbink (30 de ani, mijlocaș ofensiv, FC Emmen) și Idriz Batha (31 de ani, mijlocaș central, Al-Najma), jucători care au fost aduși de Apostu la UTA.

Gigi Becali nu-l iartă: „Mi-a scos 20-30 de milioane de euro din buzunar”
FCSB
Gigi Becali nu-l iartă: „Mi-a scos 20-30 de milioane de euro din buzunar”

Bogdan Apostu: „Mircea Rednic a spus minciuni”

„Domnul Rednic spus niște minciuni despre jucătorii aduși de mine și trebuie să dezmint. Roger avea contract, iar singura persoană care nu l-a vrut a fost domnul Rednic. Roger voia să rămână, dar a renunțat la 3 salarii și a plecat în Arabia Saudită, unde e Cristiano Ronaldo, unde antrenează Reghecampf. Nu cred că e o rușine să joci acolo, nu s-a dus pentru bani. 

Ce trebuia să facă, să se lase? Cum adică s-a dus pentru bani? Lui Ubbink și Batha nu li s-au făcut oferte de prelungire. Nu au mai fost doriți, s-a restructurat locul. Ce trebuiau să facă, să se retragă? Ubbink a plecat în Olanda și joacă titular, Batha e în Arabia Saudită. 

Odată la două conferințe zice ceva de mine. Lumea trebuie să știe. Ubbink, Batha și Roger nu au mai fost doriți de UTA”, a declarat Bogdan Apostu, la emisiunea „Digi Sport Matinal”.

Roger a ajuns în vară la Al Taraji, în liga secundă din Arabia Saudită. A jucat 5 meciuri până în acest moment și a marcat două goluri.

Rednic a criticat jucătorii care au plecat de la UTA

După 0-0 cu FC Voluntari, Mircea Rednic a fost contestat vocal de fanii celor de la UTA, însă a aruncat vina lipsei de rezultate și în cârca jucătorilor care au plecat.

Nu e vina domnului Meszar, nu suntem noi de vină. Dintre toți jucătorii la final de contract, niciunul n-a vrut să rămână aici. N-a vrut să accepte un salariu mai mic. Doar doi au acceptat, Benga și Iacob. 

Li s-a propus, n-au vrut, pentru că aveau salarii mari. Unde s-au dus? S-au dus pentru bani. Asta au vrut. Îi regret pe Otele, Postolachi, Ubbink, Batha, dar ce să facem? S-au cheltuit mulți bani și eu am acceptat filosofia clubului 

- Mircea Rednic, antrenor UTA

Clasamentul din SuperLiga

Citește și: 

Mihai Stoica a continuat cu atacurile: „Nimeni nu ia nicio măsură! E promovat în continuare”
FCSB
Mihai Stoica a continuat cu atacurile: „Nimeni nu ia nicio măsură! E promovat în continuare”
Gică Hagi a „explodat” la conferința de presă: „Asta  înseamnă că învăț și eu fotbal la 58 de ani!”
FARUL - SEPSI 2-1
Gică Hagi a „explodat” la conferința de presă: „Asta înseamnă că învăț și eu fotbal la 58 de ani!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
Mister91
Mister91  •  01 Octombrie 2023, 21:24

La iarna ii da pe toti afara si aduce altii, comisioanele trebuie sa circule.

cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  01 Octombrie 2023, 18:23

Asta a uitat citi jucatori a adus si el la randul lui la pachet cu dresorul Balint care era studiu de caz pt ca nu batea pe nimeni acasa! Situatia era identica. Se faceau transferurile, se taia chitanta si se platea banutul. UTA ca si club e o vaca de muls. Bani publici,un patronel inchipuit ,impresari si antrenori de chiftele! Trai pe vatrai neneaca

eldiaforever
eldiaforever  •  01 Octombrie 2023, 15:15
Postat de alexiosas pe 01 Octombrie 2023, 13:50

e un podcast a unui aradean in care cativa invitati vorbesc pe sleau despre afacerile Giovani si Meszaros la UTA,o echipa platita regeste care a ajuns la barahlj...l-a dat pe Otele pe 100.000,pai si cat merita ala 50 milioane? nu toti sunt ciobani in fotbal,dar sunt destui si printre fani,din pacate

really? eu am spus bani de tigari gandidu-ma ca a fost vorba de macar 300 de mii. dar 100 de mii este o bataie de joc tinand cont ca pe miculescu nu l-au dat sub 1,7 milioane de euro. ce hotie si mafie. merita sa dispara mizeria asta de uta. repet un jucator tanar de lauta este vandut la Steaua cu 1,7 milioane de euro dupa care uta ne incurca pe unde ne prinde,iar la kfr il dau pe un jucator tanar gen othele plus roger pe bani de tigari si kfr ii bate pe cei de la uta pe unde ii prinde. ce mafie.incredibil.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează