FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

Dan Petrescu l-a cumpărat cu 200.000 de euro, Rednic le-a transmis șefilor să-l trimită în Liga 3

Mircea Rednic // foto: Imago Images
Mircea Rednic // foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 14 iunie 2023 17:25 / Actualizat miercuri, 14 iunie 2023 17:46

Mircea Rednic (61 de ani), antrenorul de la UTA, nu se mai bazează pe serviciile mijlocașului brazilian Roger Junio (27), care va reveni momentan la echipa maghiară Szentlorinc Sportplaya, retrogradată în liga a treia din Ungaria. În sezonul trecut, CFR plătise 200.000 de euro pentru a-l aduce sub comanda lui Dan Petrescu. 

„Eliberat” de FIFA de la CFR Cluj după ce clubul din Gruia i-a scos de pe lista de campionat în plin sezon, Roger Junio s-a folosit de un „transfer-punte” pentru a ajunge la UTA. A semnat cu clubul maghiar Szentlorinc Sportplaya, care l-a cedat mai departe în Arad.

Roger a jucat astfel la UTA din februarie până la finalul sezonului, dar nu va continua sub comanda lui Mircea Rednic, conform publicației locale aradon.

S-a stabilit unde va antrena Ioan Ovidiu Sabău » Destinație neașteptată pentru omul care a dus-o pe „U” Cluj în finala Cupei României
U Cluj
S-a stabilit unde va antrena Ioan Ovidiu Sabău » Destinație neașteptată pentru omul care a dus-o pe „U” Cluj în finala Cupei României

Mircea Rednic s-a convins și-l trimite pe Roger Junio în Liga 3 din Ungaria

„Puriul” ar fi transmis conducerii să nu-i prelungească împrumutul brazilianului, semn că acesta nu l-a impresionat în perioada petrecută împreună la Arad. Astfel, Roger va reveni la formația de care aparține, Szentlorinc Sportplaya, retrogradată în liga a treia din Ungaria la capătul acestui sezon.

Cel mai probabil, brazilianul nu va rămâne la nivelul ligii a treia și își va găsi un nou angajament până la finalul perioadei de mercato.

El a jucat 18 meciuri la UTA în acest sezon, în care a înscris un gol și a pasat decisiv la alte 4. În prima parte a sezonului a jucat de 33 de ori la CFR Cluj. Nu a marcat, dar și-a trecut în cont 5 assist-uri.

Dan Petrescu l-a cumpărat cu 200.000 de euro, Rednic le-a transmis șefilor să-l trimită în Liga 3
Roger, în duel cu Sălceanu de la Gloria Buzău / FOTO: Raed Krishan

Mai multe știri din Liga 1:

Dinamo a anunțat unde merge în cantonament » Superamical pentru „câini”

3 plecări de ultimă oră de la Rapid

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (2)
naicool
naicool  •  14 Iunie 2023, 19:04

Oare il ia cineva in serios, pe impostorul asta?! Si daca o face, si a semnat definitiv sentinta, care nu poate fi decat dezastrul! Omul e specialist, pe unde trece se alege praful...

leonpinti
leonpinti  •  14 Iunie 2023, 18:28

Din nou dezinformare, Roger a primit o ofertă de prelungire a contractului pe o sumă mai mică față de ce avea in momentul de față și a refuzat-o , nu a fost trimis de Rednic la echipa a 2 a (echipa maghiara ) , acest domn ziarist este dezinformat in mai multe subiecte din ce am citit/văzut

Vezi toate comentariile (2)
Comentează