FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

10 jucători maziliți de UTA: „Multă baftă în viitor” » Ubbink, Anton și Otele, pe lista celor dați afară

Ubbink se numără printre jucătorii dați afară de UTA // foto: Imago Images
Ubbink se numără printre jucătorii dați afară de UTA // foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 10 iunie 2023 17:17 / Actualizat sambata, 10 iunie 2023 17:54

UTA a anunțat despărțirea de 10 jucători, printre care Erico da Silva, Marko Vukcevic, Desley Ubbink, Paul Anton și Philip Otele, fotbaliști cu un număr important de minute jucate în acest sezon.

UTA continuă „curățenia” de vară. Arădenii și-au asigurat prezența în SuperLigă în sezonul viitor și au început restructurarea lotului.

Mai întâi au anunțat plecările lui Romario Benzar și Bautista Cascini, acum au comunicat că se despart de alți zece fotbaliști!

Simona Halep rămâne fără un sponsor important! Anunț oficial
SPONSOR
Simona Halep rămâne fără un sponsor important! Anunț oficial

10 jucători maziliți de UTA, printre care Ubbink, Anton și Otele

Lista cuprinde nume importante, precum mijlocașii Desley Ubbink și Paul Anton, fundașii Erico da Silva și Marko Vukcevic, precum și extrema Philip Otele.

„Portarii Dragoș Balauru și Haralambie Mociu, fundașii Mihai Dobrescu, Erico da Silva, Marko Vukcevic și mijlocașii Desley Ubbink, Paul Anton, Philip Otele, Salvatore Marrone și Willie Barbosa nu vor mai continua în tricoul roș-alb. 

Le mulțumim tuturor pentru aportul adus în perioada petrecută la Arad și le dorim multă baftă în viitor!”, se arată într-un comunicat al arădenilor.

Deunăzi, conducătorul Alexandru Meszar explicase de ce s-a ajuns la despărțirea de aceștia:

„Vorbim despre jucători cărora le expiră contractele și din diferite motive clubul nu le mai oferă noi înțelegeri.

Motivele nu sunt strict sportive, ci și de altă natură, cum ar fi: atașamentul jucătorilor față de club, acomodarea dificilă la Arad, dar și pretenții financiare care nu mai sunt în concordanță cu politica noastră”.

Ubbink, Otele și Vukcevic erau oameni de bază

Desley Ubbink a fost integralist în 40 de jocuri ale „Bătrânei Doamne” în toate competițiile, în timp ce muntenegreanul Marko Vukcevic, fundaș lateral, a adunat 34 de partide.

Extrem de important a fost și nigerianul Philip Otele, cu 42 de meciuri și 6 goluri în sezonul recent încheiat. Despre el s-a zvonit că va ajunge la CFR Cluj. 

Mai multe știri din SuperLigă:

Transfer important la Oțelul: a semnat căpitanul din SuperLigă

FCSB a început negocierile pentru înlocuitorul lui Compagno » Dezvăluiri de la tratative: azi, o nouă rundă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
mihalachy
mihalachy  •  11 Iunie 2023, 08:39

A VENIT REDNIC , ASA A DISTRUS-O PE DINAMO!6 ZILE JUCATORII NU ERAU BUNI, II OMORA PRIN PRESA SI APOI II BAGA IN MECI! CE A IESIT SE STIE! PACAT DE UTA\! PLUS CA E GHINIONIST! CE GOLURI A LUAT DINAMO CU EL! DOAR UNU LA MEDIAS , TRAGE UNU CARE STELE ....SI CADE MINGEA IN POARTĂ!

zetanu
zetanu  •  10 Iunie 2023, 22:28
Postat de OliB pe 10 Iunie 2023, 19:15

Otele are contract semnat cu CFR Cluj inca din iarna. E oficial. Iar celorlalti, pur si simplu nu li s.a reinnoit contratul. Pentru ca nu au dat randament. Jucatorii de baza, cei mai buni, au fost pastrati (Postolachi, Rares Pop, Roger, Abeid, Chindris, Benga, Iacob, Steau, Batha, Hoxalary, Kucher, Pascalau, Keseru, Ekmekci, Isac, Stahl). Sincer, sper sa plece si Keseru ????. Sunt convins ca transferurile gandite de Mircea Rednic (un bun elev al lui Mircea Lucescu) vor fi inspirate si vor ajuta mult Uta. Chiar daca unii au inceput sa se oftice deja si sa dea stiri alarmiste.

Stahl e imprumutat de Rapid la UTA. Mai are un an de contract cu Rapidul, dar luand in considerare ca fotomodelul care e antrenor la Rapid nu prea il place, e posibil sa mai ramana sau sa mearga imprumut in alta parte.

dacia_berlina
dacia_berlina  •  10 Iunie 2023, 21:36

Mi s-a parut destul de ciudat sa dea afara 12 jucatori; si inca nu s-a terminat perioada de transferari. Apoi mi-am amintit: la UTA e Rednic antrenor, tatal Luanei; atunci, e de inteles.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează