FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - POLI IAȘI 2-3

UTA - POLI IAȘI 2-3. Daniel Pancu, ferm după meci: „Marii înțelepți ai României să nu uite!” + propune un jucător la națională

Daniel Pancu. Sursă foto: Facebook Poli Iași
Daniel Pancu. Sursă foto: Facebook Poli Iași

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 septembrie 2020 20:52 / Actualizat duminica, 20 septembrie 2020 23:02

Daniel Pancu, tehnicianul celor de la Poli Iași, a obținut a doua sa victorie pe banca moldovenilor, una spectaculoasă, reușită în deplasarea cu UTA Arad, scor 3-2

La finalul partidei, Pancu a vorbit despre nivelul fizic scăzut al echipei sale și l-a propus pe Răzvan Onea, marcatorul unui gol superb, la naționala U21 a României. 

„Am trăit intens meciul, așa trăiesc eu fotbalul. Să nu uite nimeni, am preluat o echipă căzută din toate punctele de vedere. Nu sunt de acord cu marii înțelepți și antrenori ai României. Nu rezultatul e pe primul plan, ci modul în care ne exprimăm. Avem de muncă, am găsit lucruri pe care nu mă așteptam să le găsesc la Liga 1. Echipa nu se află încă la capacitatea ei reală. 

Onea a reușit un gol fantastic, am vrut să-l aduc și la Rapid. Începând din această seară, Adrian Mutu ar trebui să se uite atent la acest jucător”, a spus Pancu, la Look Sport. 

VIDEO Imagini colosale din vestiarul lui Poli Iași și un mesaj genial al lui Pancu: "Curaj, atitudine, organizare. Bă, la fotbal nu există frică!"

Clasament actualizat Liga 1: 

Vezi aici toate detaliile de la meciul UTA - Poli Iași 2-3

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  21 Septembrie 2020, 01:07

Pancu lasa jucatorilor libertatea in exprimare , nu intra peste jucatori cu personalitatea lui anihilandu-i , ci complectandu-i ! Bravo si bafta pe mai departe !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează