FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - RAPID 1-2

UTA - RAPID 1-2. EXCLUSIV // UPDATE Ultrașii arădeni au vrut să-l bată pe Dan Alexa! Ce a pățit antrenorul Rapidului: „Dacă aveau cuțit?”

UTA Arad a fost încurajată la meciul cu Rapid din play-off-ul ligii secunde de o galerie formată din aproximativ 50 de suporteri. Sursă foto: UTA Media Design +38   FOTO
UTA Arad a fost încurajată la meciul cu Rapid din play-off-ul ligii secunde de o galerie formată din aproximativ 50 de suporteri. Sursă foto: UTA Media Design

Articol de , - Publicat duminica, 26 iulie 2020 20:38 / Actualizat luni, 27 iulie 2020 05:36

Scene șocante la finalul meciului UTA Arad - Rapid 1-2. Furioși că echipa favorită a irosit oportunitatea de a promova în Liga 1 încă de astăzi, suporterii arădenilor și-au revărsat furia asupra jucătorilor giuleșteni. În mijlocul evenimentelor s-ar fi aflat și Dan Alexa, tehnicianul alb-vișiniilor. 

UPDATE 21:40 » Dan Alexa ar fi participat la bătaie!

Apar noi informații despre violențele petrecute la Arad. Un martor ocular susține că suporterii arădeni au surprins un moment de neatenție al jandarmilor și s-au repezit către autocarul giuleștenilor, chiar în momentul în care Dan Alexa se pregătea să urce.

Un suporter i-ar fi rupt treningul antrenorului de la Rapid, iar acesta ar fi răspuns violent, împărțind câțiva pumni și câteva lovituri de picior în direcția fanilor care-l înconjuraseră. Imediat, jandarmii au intervenit pentru a aplana scandalul. 

„E inadmisibil că suporterii au ajuns la autocar Dacă aveau un cuțit în mână?”, au spus cei care au asistat la episodul tensionat. 

Știrea inițială

La scurt timp după finalul meciului, fanii au fentat vigilența forțelor de ordine și au ajuns în zona unde se afla autocarul Rapidului. Recalcitranți, susținătorii echipei lui Laszlo Balint au încercat să-i intimideze pe jucătorii alb vișiniilor. 

Tensiunile începuseră încă după fluierul de final, când echipa Rapidului, în frunte cu Dan Alexa, a celebrat victoria pe gazon, chiar în fața suporterilor veniți la stadion pentru a sărbători promovarea. Dan Alexa e inamicul fanilor arădeni, „Chirurgul” fiind un fost jucător important al Politehnicii Timișoara, marea rivală a celor de la UTA. 

Versiunea lui Dan Alexa: „Au venit peste noi la autocar”

Dan Alexa, antrenorul Rapidului, a confirmat tensiunile apărute la finalul meciului. Contactat de GSP.ro, „Chirurgul” a relatat propria versiune cu privire la evenimentele petrecute la plecarea de la stadionul „Motorul”. Acesta a comentat și prezența pe stadion a suporterilor gazdelor. Aproximativ 50 de ultrași au urmărit meciul din spatele uneia dintre tribune, în ciuda restricțiilor impuse de autorități. 

Au venit peste noi la autocar. Au găsit o breșă prin pază și asta a fost. A fost ceva pe-acolo, dar nu știu dacă au apucat să dea în jucătorii noștri. Sunt foruri abilitate care pot să intervină. Dacă mă întrebi pe mine, eu sunt bucuros că am reușit să-i batem pe cei de la UTA chiar și-așa, cu suporterii aproape”, a spus Alexa, pentru GSP.ro,

Suporterii au intrat în stadion

UTA Arad a fost încurajată la meciul cu Rapid din play-off-ul ligii secunde de o galerie formată din aproximativ 50 de suporteri. Fără să respecte normele de distanțare fizică, aceștia au urmărit meciul din spatele uneia dintre tribune. Fanii arădenilor au aprins materiale pirotehnice și au scandat lozinci rasiste la adresa Rapidului (Detalii pe larg, AICI).

FOTO. Imagini tari din meciul UTA - Rapid 1-2

+34 FOTO
  • Sursă foto: UTA Media Design

Citește și alte știri despre Rapid: 

Scene halucinante la UTA - Rapid! Suporterii arădeni au ignorat orice regulă și au intrat în stadion + torțe și scandări rasiste

Remarcatul lui Dan Alexa după victoria de la Arad: „El a făcut diferența, are foarte mult talent” » Cum vede lupta pentru promovare

Daniel Pancu nu vrea să promoveze la „masa verde”: „Rapid trebuie să revină în Liga 1 pe teren, nu altfel!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
832340336969683
Nello Milano  •  27 Iulie 2020, 15:37

Cuiva dat pumni și picioare *** ? Pe el îl bat toate *** de la intercontinental și voi îl scoateți " smardoi " pe *** ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

scandautor
scandautor  •  27 Iulie 2020, 14:41

N-ar fi corect ca UTA să rămână nesancționată în urma acestui meci. E clubul organizator și ar fi trebuit să se asigure că în tribune nu sunt și nu ajung să fie suporteri. Pentru că-i simplu: meciul trebuia să se dispute (ca toate celelalte) fără spectatori. Dar sunt imagini filmate de televiziunea care a transmis meciul (Look Plus) cu oameni în stadion, așezați frumos pe scaune, nu doar în spatele tribunei. Inclusiv comentatorul meciului (cred că era Cosmin Băleanu) s-a arătat siderat pe parcursul meciului. În condiții normale, când unui club i s-ar da o sancțiune de disputare a X meciuri fără spectatori - ce s-ar întâmpla dacă la unul din ele clubul ar încălca sancțiunea și-ar primi suporteri în tribune? Care-ar fi pedeapsa? N-o fi meci pierdut cu 3-0, amendă și eventual și vreo depunctare? Dar nu m-aștept să se întâmple nimic, pentru că dacă s-ar întâmpla, ar sări toți de cur în sus că UTA e vânată, că forțe obscure nu vor ca ei să promoveze, că ei sunt puri și nevinovați, da' lumea-i haină și invidioasă pe succesele lor („succese în muncă, desigur...”)... și-alte românisme de-astea tradiționale.

red77
red77  •  27 Iulie 2020, 08:04

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează