FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

3 transferuri la UTA » Un fost jucător de la Rapid și fundașul dorit de Gigi Becali au fost prezentați

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 13 iunie 2022 15:53 / Actualizat luni, 13 iunie 2022 16:26

UTA continuă campania de transferuri pentru sezonul viitor și a bifat 3 noi transferuri: Chindriș, Stahl și Cristian Maxim.

 După Claudiu Keșeru și Erion Hoxhallari, arădenii au anunțat azi încă trei nume noi. 

Două povești senzaționale din cartea „Brontozaurului” Adrian Mutu: „Ți-ai ales, mă, gardul pe care să te urc?”
AMINTIRE
Două povești senzaționale din cartea „Brontozaurului” Adrian Mutu: „Ți-ai ales, mă, gardul pe care să te urc?”

3 transferuri pentru UTA

Fundașul central Andrei Chindriș (23 de ani) ultima dată la Santa Clara, mijlocașul Albert Stahl (23 de ani) de la Rapid și Cristian Maxim (19 ani, fundaș lateral) de la Gaz Metan sunt jucătorii care a fost prezentați la UTA.

  • Extrema Albert Stahl revine la UTA, club la care a făcut junioratul. Acesta a plecat de la Rapid după doar un an, în care a bifat 28 de partide, un gol și un assist. 
  • Dorit în trecut de Gigi Becali la FCSB, Andrei Chindriș vine din postura de jucător liber de contract. Fundașul cotat la 600.000 de euro a bifat doar un meci pentru Santa Clara (Portugalia), club la care a ajuns în vara lui 2021. Din ianuarie e liber de contract. 
  • După ce a debutat în acest sezon în Liga 1, fundașul dreapta Cristi Maxim a plecat de la Gaz Metan. În sezonul recent încheiat a strâns 13 partide. 

UTA a dat afară doi jucători 

„Evgeniy Shlyakov și Easton Ongaro nu vor face parte din lotul echipei în sezonul viitor. Le mulțumim celor doi pentru aportul adus clubului nostru și le urăm multă baftă în viitoarele aventuri”, se arată în comunicatul „textiliștilor”. 

Din ianuarie 2021 la UTA, Evgeniy Shlyakov a adunat 54 de meciuri, un gol și două assisturi în tricoul alb-roșu. Easton Ongaro a venit un an mai târziu, în ianuarie 2022, iar în cele aproximativ 5 luni petrecute la UTA și-a trecut în cont 6 apariții și un gol.

VIDEO Totul despre România - Muntenegru

 Citește și:

Fostul jucător de la Dinamo și Craiova propune doi jucători de la propria academie » Ce echipă din Liga 1 îi așteaptă la antrenamente

A revenit de la Survivor România și a fost ofertat de o echipă de tradiție din Liga 1: „De luni te aștept la antrenamente!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
rav410wrc
rav410wrc  •  14 Iunie 2022, 13:41

Bine ati venit sa facem treaba buna impreuna !! Pentru noi doar UTA conteaza !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează