FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTĂ

EXCLUSIV A revenit de la Survivor România și a fost ofertat de o echipă de tradiție din Liga 1: „De luni te aștept la antrenamente!”

Alexandru Nedelcu, la Survivor // foto: Instagram
Alexandru Nedelcu, la Survivor // foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 iunie 2022 10:51 / Actualizat vineri, 10 iunie 2022 11:30

Alexandru Nedelcu (36 de ani), fost portar, retras din activitate în 2019, a revenit în România după 5 luni petrecute în Republica Dominicană, la emisiunea Survivor România. Nu a durat mult pentru a primi, „mai în glumă, mai în serios”, o ofertă de a reintra în circuit, de la UTA, a explicat la GSP Live, unde a fost invitat în această dimineață

Retras din activitatea de fotbalist din 2019, de la Metaloglobus, Alexandru Nedelcu se simte capabil de a reveni în circuit după experiența de la Survivor, în cadrul căreia a slăbit serios. Și ar putea-o face cu un salt spectaculos, direct în Liga 1. 

Fostul portar susține că a primit o ofertă „mai în glumă, mai în serios” din partea antrenorului de portari de la prim-divizionara UTA, Gabriel Vasiliu, cu care a colaborat în trecut la Metaloglobus. 

Relația Rotaru - suporteri stă pe un butoi de pulbere! Fanii Craiovei, înfuriați de situația lui Reghecampf
CSU CRAIOVA
Relația Rotaru - suporteri stă pe un butoi de pulbere! Fanii Craiovei, înfuriați de situația lui Reghecampf

Alexandru Nedelcu a revenit de la Survivor și a fost ofertat din Liga 1: „«De luni te aștept la antrenamente!»”

„Acum mă simt pregătit, fiindcă am mai dat și câteva kilograme jos, vreo 20. Chiar am făcut cantonament-cantonament. Am primit o ofertă, mai în glumă, mai în serios, de la Gabi, antrenor de la portari la UTA. Mi-a zis că de luni mă așteaptă la antrenamente.

Am carnet de antrenori pentru copii și juniori, dar mai mult mi-a plăcut ca manager, cu actele. Sincer, simt că mai pot juca 1-2 ani”, a declarat Alexandru Nedelcu la GSP Live. 

Semifinalist la Survivor România în acest an, Nedelcu susține că este stelist, dar nu ar spune „nu” unei oferte de la Dinamo: „Aș merge, nu am nicio problemă”. 

Am fost stelist de mic. Acum nici nu mai știu ce sunt. Țin și cu Steaua și cu FCSB, probabil mai degrabă cu FCSB.
- Alexandru Nedelcu

După promovarea în Liga 2 (n.r. - în 2018) am mai jucat un an, apoi am zis «gata, sunt prea bătrân». Erau și probleme cu banii, voiam altceva de la viață. Am plecat în Anglia, am fost șofer pe dubă, am livrat medicamente la farmacii și spitale. Acolo am jucat fotbal în liga a șaptea, la FC România. Când m-am întors am revenit la Metaloglobus, ca manager sportiv timp de un an. 
- Alexandru Nedelcu

  • Survivor este un reality-show care scoate în evidență calitățile sportive, atletice, ale participanților
  • Cei cu o bună pregătire fizică au avut șansa, la capătul mai multor probe de rezistență și îndemânare, să câștige marele premiu de 100.000 euro
  • Ediția din 2022 a fost câștigată de Alexandru Delea, de meserie barman

Mai multe știri de actualitate: 

„Zidane o va antrena pe PSG” » Jurnalistul care a anunțat transferul lui Messi și prelungirea contractului lui Mbappe cu PSG vine cu noi dezvăluiri

A jucat în Liga 2, acum dezvăluie: „Meciuri trucate? Se întâmplă asta la multe echipe, știu lucruri concrete”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  10 Iunie 2022, 15:43

Asemenea specimene precum cele de la aceasta emisiune de prost gust nu trebuie promovate.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează