INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

„Zidane o va antrena pe PSG” » Jurnalistul care a anunțat transferul lui Messi și prelungirea lui Mbappe cu PSG vine cu noi dezvăluiri

Zinedine Zidane/ foto: Imago Images
Zinedine Zidane/ foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 iunie 2022 09:58 / Actualizat vineri, 10 iunie 2022 10:40

Jurnalistul Daniel Riolo, cel care a anunțat în premieră transferul lui Messi la PSG și reînnoirea contractului lui Mbappe cu echipa pariziană, anunță că Zidane îi va succeda lui Pochettino pe banca campioanei Franței.

În emisiunea sa de la RMC Sport, Riolo a ținut să contrazică presa din Hexagon, care spune că Galtier, antrenorul lui Nice, ar fi aproape să se înțeleagă cu PSG.

Vicepreședintele Comisiei Tehnice i-a „disecat” pe finlandezi: „Să nu dea gol primii, că greu îi mai desfaci” + „Avem impresia că toți sunt desculți, numai noi încălțați”
ROMÂNIA - FINLANDA
Vicepreședintele Comisiei Tehnice i-a „disecat” pe finlandezi: „Să nu dea gol primii, că greu îi mai desfaci” + „Avem impresia că toți sunt desculți, numai noi încălțați”

„Zidane o va antrena pe PSG”

Mauricio Pochettino se va despărți de PSG, după cum anunță Fabrizio Romano, jurnalist recunoscut pentru acuratețea in informațiilor legate de transferuri. Potrivit presei din Hexagon, Cristoph Galtier, campion în Ligue 1 cu Lille, în sezonul 2020-2021, ar fi favorit să o preia pe PSG.

Cu toate acestea, Daniel Riolo anunță că Zidane, despre care se zvonea în Franța că așteaptă finalul Mondialului din Qatar pentru a prelua naționala „Cocoșului Galic”, va ajunge la PSG în această vară.

„Zizou” nu mai antrenează din 2021, când s-a despărțit de Real Madrid, în urma unui sezon în care „albii” nu câștigaseră niciun trofeu.

Luis Campos, noul director sportiv de la PSG

După un nou sezon în care a ratat trofeul Ligii Campionilor, conducerea lui PSG a decis să îi schimbe pe antrenorul Mauricio Pochettiono și pe directorul sportiv Leonardo. În locul brazilianului va fi numit Luis Campos, fost conducător la Monaco.

Sub comanda sa, monegascii au câștigat titlul în Ligue 1 în sezonul 2016-2017, chiar în fața celor de la PSG.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Elveția - Spania și Portugalia - Cehia, decise în prima repriză de 3 goluri » Clasamentul grupei

Un fost câștigător al Cupei Campionilor în '87, condamnat la închisoare cu executare!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  10 Iunie 2022, 15:44

Perfect.

gazistu
gazistu  •  10 Iunie 2022, 11:39

ALLEZ ZIZOU!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează