FOTBAL  »  LIGA 1  »  UTA - VIITORUL 1-0

Antrenorul Viitorului, afectat de eșec: „Nu aveam voie să luăm acel gol!”

Cătălin Anghel, 46 de ani, noul antrenor principal al Viitorului, este îngrijorat de jocul echipei după încă un eșec, 0-1 cu UTA, în prima rundă din play-out. +35   FOTO
Cătălin Anghel, 46 de ani, noul antrenor principal al Viitorului, este îngrijorat de jocul echipei după încă un eșec, 0-1 cu UTA, în prima rundă din play-out.

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 aprilie 2021 19:46 / Actualizat vineri, 16 aprilie 2021 19:57

Cătălin Anghel, 46 de ani, noul antrenor principal al Viitorului, este îngrijorat de jocul echipei după încă un eșec, 0-1 cu UTA, în prima rundă din play-out.

Detalii despre UTA - Viitorul 1-0, AICI!

Programul primei etape din play-out

Cătălin Anghel, după UTA - Viitorul 1-0: „N-avem timp să ne plângem!”

„Este o înfrângere greu de digerat. Repriza a doua a etapei trecute (0-2 vs. Gaz Metan) ne-a dat speranțe că vom juca mai bine. Am avut convingerea că azi vom continua să evoluăm mai bine. Din păcate, nu ne-am creat situații. Nu am atacat poarta, spațiile. Atacul nostru pozițional a lăsat de dorit. 

Nu aveam voie să luăm gol din fază fixă! Din nou, greșeală colectivă sau individuală și pierdem un punct. Aveam nevoie de un rezultat pozitiv. N-avem timp să ne plângem însă. Nu dezarmăm, mergem mai departe, încercăm să reglăm lucrurile din mers și rămânem cu speranța că, punând lucrurile la punct, va veni și victoria de care avem nevoie. Din păcate, este un campionat atipic, se joacă numai din 3 în 3 zile”, a declarat Anghel la Telekom Sport.

Viitorul, pe loc de baraj pentru retrogradare

26 februarie 2020 esta data singurului succes bifat de Viitorul în precedentele 16 runde de Liga 1, 5-0 cu Dinamo. De-atunci, dobrogenii au mai înregistrat 8 remize şi 7 înfrângeri! Parcurs catastrofal, care a condus la ratarea play-off-ului și demiterea lui Mircea Rednic.

Cele mai tari imagini din partida UTA - Viitorul 1-0

FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
+31 FOTO

Citește mai multe știri din Liga 1:

Craiova pregătește sezonul următor: contract pe un 1 an, 2.000 € în plus la salariu

Rivaldo și-a ales favorita! Ce echipă vede campioană în Liga 1: „Mă aștept la un play-off entuziasmant”

Playtech: E REAL! Ion Țiriac tocmai a confirmat: ce se întâmplă între el și Simona Halep de 4 luni


Comentarii (2)
talpaiadului
talpaiadului  •  17 Aprilie 2021, 05:13

Parerea mea este ca Gica Hagi, daca nu vrea sa revina in iarba, ar trebui sa aduca un antrenor cu experienta. De exemplu Multescu cred ca ar face treaba buna si ar resuscita echipa. Eu unul sunt convins ca daca Hagi l-ar fi pus antrenor pe Multescu in locul lui Rednic, Viitorul era acum in play-off.

publicer
publicer  •  17 Aprilie 2021, 03:34

Si tu ai ajuns sa dai interviuri?! Mare antrenor si Anghel asta! Ai antrenat chiftele in tigae.)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează