FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

galerie foto UTA, repetiție cu succes înaintea meciului cu Sepsi din Superliga

UTA - Vrsac +5   FOTO
UTA - Vrsac

Articol de - Publicat vineri, 25 noiembrie 2022 20:38 / Actualizat vineri, 25 noiembrie 2022 21:22

UTA a câștigat cu Vrsac (Liga 2 din Serbia), scor 2-0, într-un meci amical disputat pe stadionul CPL, din cartierul Grădiște.

A fost ultima repetiție a elevilor lui Laszlo Balint înainte de meciul din Liga 1 cu Sepsi OSK, din etapa #19 a Superligii. Partida cu echipa lui Crsitiano Bergodi se joacă vineri, de la ora 15:30.

Istvan Kovacs, Vasile Marinescu și Mihai Artene, delegați la superduelul Spania - Germania!
ARBITRI
Istvan Kovacs, Vasile Marinescu și Mihai Artene, delegați la superduelul Spania - Germania!

UTA, victorie în ultimul amical înainte de restartul Superligii

Pentru UTA a marcat nigerianul Godwin, un atacant de 19 ani și 2,02m înălțime. El a intrat la pauză, în locul lui Claudiu Keșeru.

+1 FOTO

Echipa de start UTA: Mociu - Abeid, Batha, Benga, Dobrescu - Anton, Matei - Stahl, Ubbink, Otele - Keseru.

Ce a declarat Laszlo Balint, după UTA - Vrsac 2-0

„Acest meci a fost chiar bine-venit. Nu a fost o echipă foarte dotată din punct de vedere tehnic, dar foarte arțăgoasă. Din multe puncte de vedere ne-a pus probleme în ceea ce a însemnat exprimarea noastră pe atacul pozițional. Aveam nevoie de un meci în care să se vadă spiritul nostru și dorința de a trece de un adversar incomod, pe un teren s-a prezentat în condiții decente, dar a îngreunat piiorele fotbaliștilor.

Mă bucură atitudinea colectivă, faptul că am reușit să câștigăm, dar mai ales faptul că am terminat meciul sănătoși. Godwin își aduce contribuția, chiar dacă doar la meciuri amicale. Este îndrăgit de coechipieri, dar înțelege că mai are mult de muncă pentru a ajunge departe”, a declarat Laszlo Balint după meci.

Citește și:

Zăvăleanu, despre intențiile lui Șerdean în privința planului de reorganizare: „Lumea și-a dat seama ce urmărește: «După mine, potopul! Ori pun eu mâna pe ceva bănuți, ori dacă nu să moară toți»”

Ionuț Negoiță nu exclude o nouă implicare la Dinamo, dar pune o condiție: „Clubul nu are nicio șansă altfel!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează