FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Vă era dor de Koulibaly?! » Bonetti îl va titulariza din nou pe fundaş

Koulibaly este unul dintre favoriţii lui Bonetti
Koulibaly este unul dintre favoriţii lui Bonetti

Articol de - Publicat joi, 20 septembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 19 septembrie 2012 21:04

Fundaşul burkinabez va fi forţat din nou titular, săptămîna viitoare, cu Sibiul, în Cupă, Bonetti dorind să arate tuturor că africanul adus de el are valoare.

Dario Bonetti nu renunţă la Paul Koulibaly! Italianul este cel care a insistat pentru transferul apărătorului burkinabez şi are de gînd să-l introducă din nou, chiar din echipa de start. Nu poate de sîmbătă cu U Cluj, întrucît fotbalistul mai are o etapă de suspendare, după cartonaşul roşu primit cu Astra (0-1), dar săptămîna viitoare, cu Voinţa Sibiu, în Cupa României, va fi titular. Chiar dacă evoluţia africanului a fost contestată şi de oficialii grupării.

Tehnicianul vrea să le demonstreze tuturor că jucătorul adus de el are valoare şi poate să ajute echipa. De aceea îl titularizează pe mai departe şi pe Boubacar, deşi prestaţia acestuia a mai scăzut faţă de startul sezonului. Mai mult, Bonetti l-a pus pe Koulibaly la regim, să mai scadă în greutate cîteva kilograme, considerînd că africanul ar putea cîştiga la capitolul agilitate.

"Koulibaly este un fundaş ce aduce mai mult a pilier de rugby decît a jucător de fotbal" ( Cornel Dinu, administrator delegat Dinamo)

4,25 este media notelor din Gazetă ale lui Koulibaly, cea mai slabă din lotul "cîinilor", africanul jucînd 4 meciuri în toate competiţiile, mai exact 318 minute

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Cît cîştigă Alvarez?
Deşi a anunţat că va reveni în ţară acum patru zile, Edgar Alvarez şi-a mai prelungit şederea în Italia încă o săptămînă, motivînd că a început tratamentul de recuperare după leziunea musculară suferită. Roş-albii iau în calcul rezilierea contractului mijlocaşului de 32 de ani în iarnă şi fac public salariul hondurianului, despre care s-a spus că ar fi primit 200.000 de euro la semnătură şi un contract lunar de 15.000 de euro. "Pentru a elimina toate speculaţiile, Alvarez nu a primit nici o indemnizaţie la semnătură, iar salariul său este de 10.000 de euro lunar, plus bonusuri pentru puncte cîştigate cu el în teren!", a zis Nicolae Badea.

Inbox:
- Issa Ba, plecat în Senegal pentru a se trata la vraci, nu a mai dat nici un semn de viaţă, roş-albii sperînd că se va întoarce la finalul lunii septembrie, aşa cum a promis.
- Clubul din Ştefan cel Mare a fost sancţionat de Comisia de Disciplină a LPF cu 5.000 de lei, în urma injuriilor fanilor "cîinilor" adresate oficialilor Ligii şi Federaţiei Române de Fotbal.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
protech
protech  •  22 Septembrie 2012, 04:12

dar nu v-ati obisnuit cu fituicile astea scrise de acest apostol? sunt convins ca bonetti il joaca pentru a-i demonstra lui :)) si il va introduce pe boubacar pentru a il convinge pe apostol ca nu au fost batai in vestiar. si pe alexe il va juca pentru ca l-a rugat apostol .cica vrea sa vada daca e bun si bonetti a zis "bine domne hai ca il bag ca sa iti demonstrez tie" si maine dimineata cand se trezeste apostol o sa scrie cum bonetti l-a injurat in vis si o sa faca mare scandal . si uite asa unii se autointituleaza jurnalisti.

xzx
xzx  •  21 Septembrie 2012, 10:46
Postat de ultras_gicu pe 20 Septembrie 2012, 09:27

apostol si gheorghiu 2 ciobani mai mici!

oare care este '''MEDIA'' notelor acordate de cititori celor 2 jurnalisti??))) Pacat ca cei de la GSP nu fac si astfel de ecuatii))))))))

bigiu
bigiu  •  20 Septembrie 2012, 13:40

ore unde ie democratia in fotbalu ROMANESC ? RUSINE SA VA FIE LA TOTI MAFIOTI CARE CONDUC FOTBALU DIN ROMANIA. FORZA DINAMO

Vezi toate comentariile (16)
Comentează