FOTBAL  »  Superliga  »  CCA

Va fi mazilit azi Crăciunescu? » Adunarea Generală l-ar putea debarca de la conducerea CCA

Crăciunescu ar putea plăti cu postul pentru că s-a opus aducerii arbitrilor străini
Crăciunescu ar putea plăti cu postul pentru că s-a opus aducerii arbitrilor străini

Articol de - Publicat luni, 14 mai 2012 00:00 / Actualizat luni, 14 mai 2012 00:10

Mai multe cluburi din Ligiile a 2-a şi a 3-a vor propune în Adunarea Generală de azi să fie schimbat preşedintele CCA.

Adunarea Generală a Federaţiei Române de Fotbal, care va debuta în această dimineaţă, la ora 11:00, la Casa Fotbalului, ar putea produce o surpriză de proporţii. Există informaţii că mai multe cluburi din diviziile inferioare strîng semnături pentru a propune îndepărtarea lui Ion Crăciunescu din fruntea CCA.

Propunerea ar urma să fie susţinută şi de reprezentaţii Ligii Profesioniste de Fotbal, mai ales că Dumitru Dragomir se află într-un război deschis cu şeful arbitrilor. Ion Crăciunescu e preşedintele CCA din octombrie anul trecut, cînd a fost învestit de Comitetul Executiv şi a semnat apoi un contract de muncă valabil pînă în toamna lui 2014 pentru un salariu de 2.500 de euro pe lună.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
flo_ax
flo_ax  •  14 Mai 2012, 11:51
Postat de dorin_andrei pe 14 Mai 2012, 10:18

SI-A DEMONSTRAT " V A L O A R E A " IN ACEST CAMPIONAT !!! A FOST UN ARBITRU FOARTE BUN , DAR ESTE UN CONDUCATOR MEDIOCRU !!! NU S-A IMPUS IN FATA ARBITRILOR , DIMPOTRIVA S-A " PLIAT" DUPA EI.......UN LOC CALDUT , PENTRU ZILE NEGRE !!!!!!! RUSINE si OUTTTTTTTTT !

lasa ca vine piticul atomic Avram si iar isi face baiatul cel mai tare arbitru din Europa! Si sa te tii apoi sampanii! Ce-o sa ne mai distram cand o sa-l vedem pe juniorul arbitrand derby-uri si primind ecusonul fifa si titularura de cel mai bun arbitru roman! Iar Dinamo o sa fie iar lider si cine mai vrea taticul Dragomir! Abia astept

varanga53
varanga53  •  14 Mai 2012, 11:14

Ar fi foarte bine daca l-ar da afara ! Un ins cu aere de mare cocota , infatuat , cu idei " constipate" !

el_feo
el_feo  •  14 Mai 2012, 11:06

craciunescu ii tine in brate pe toti

Vezi toate comentariile (18)
Comentează