FOTBAL  »  Superliga  »  SPERANTE

"Va fi returul lui Kapetanos!"

25.000 euro pe lună era salariul grecului la Steaua, motiv pentru care Gigi Becali a renunţat la el
25.000 euro pe lună era salariul grecului la Steaua, motiv pentru care Gigi Becali a renunţat la el

Articol de GSP - Publicat luni, 21 februarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 21 februarie 2011 09:18

Kapetanos i-a cucerit deja pe fanii CFR-ului. La primul meci în tricoul campioanei, sîmbătă cu FC Bihor (5-0), Pantelis a marcat un gol, deşi a jucat doar 20 de minute, şi a fost ovaţionat de susţinătorii vişiniilor. 1.500 de oameni au înfruntat un frig pătrunzător doar pentru a fi martori la debutul lui Kape în tricoul lui CFR.

Prestaţia reuşită a grecului i-a făcut pe oficialii CFR-ului să-şi frece mîinile de satisfacţie pentru transferul reuşit. "Mă bucur că a marcat Kapetanos, mai ales că pentru un atacant este foarte important să dea goluri. E un cîştig pentru echipă", a spus patronul Arpad Paszkany, completat de preşedintele Iuliu Mureşan: "Pe un atacant îl ţin în viaţă golurile. Mi-a plăcut cum a evoluat Pantelis, are viteză, tehnică şi atitudine. Cred că va fi returul său".

Pofta de joc arătată de Kapetanos în amicalul de sîmbătă îl forţează pe Minteuan să-l folosească pe grec duminică, în partida de la Brăneşti. În recuperare după operaţia la menisc, Pantelis s-a antrenat alături de echipă la parametri maximi abia de la finalul săptămînii trecute şi ar putea intra doar în partea secundă la Brăneşti.

170.000 de euro pe an va cîştiga Pantelis la CFR, unde a încasat şi o primă de instalare de 250.000 de euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  21 Februarie 2011, 00:05

Asta a-nceput cu ce stie el. Intra pe final si da gol ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează