FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA RĂSUFLĂ UŞURATĂ

"Vă rog, spuneţi-mi că Habibou e bine!"

Articol de , - Publicat duminica, 03 februarie 2008 00:00

GSP l-a vizitat ieri pe cel care era să-l omoare pe Habibou

Youssef Rabeh, cel care l-a lovit cu cotul pe atacantul Stelei, a explicat cum s-a petrecut incidentul, apoi a zis că-l va vizita la spital pe francezul de 20 de ani

Ieri, la fix 19 ore distanţă de momentul în care îl trimitea pe Habibou la graniţa dintre viaţă şi moarte, fundaşul lui Levski Sofia, marocanul Youssef Rabeh, era în cantonamentul din Agia Napa, localitate aflată la 42 de kilometri de Larnaca. Tocmai se întorsese la plimbare.

"Salut, Youssef! Sîntem ziarişti din Romania, am venit să ...". Imediat, jucătorul lui Levski şi-a pus mîinile în cap. "Auuu! Vă rog, spuneţi-mi că Habibou e bine!", a replicat el, apoi s-a aşezat pe canapea imediat ce a auzit că fotbalistul Stelei pe care l-a accidentat este în afara oricărui pericol.

Auzind că echipa Gazetei l-a vizitat vineri seară pe Habibou la clinică, marocanul a reacţionat: "Aţi făcut fotografii? Vreau să văd, arătaţi-mi şi mie!". S-a pus în faţa laptopului şi, cînd pe monitor au început să curgă imaginile cu Habib pe targă, într-o încăpere a spitalului din Larnaca, marocanul s-a înmuiat: "Doamne, Dumnezeule mare, a fost foarte grav!".
Lîngă el a apărut şi fratele său, fotbalist tot la Levski Sofia. Îl bate pe urmă: "Bine că n-a ieşit mai rău! Putea să se întîmple o nenorocire". Cu privirea nedezlipită de laptop, Youssef acceptă apoi un dialog despre accidentarea pe care i-a provocat-o lui Habibou.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (67)
 •  04 Februarie 2008, 15:18

Era vorba de musulman. Exista arabi crestini si wikipedia pentru cei mai inceti la minte.

 •  04 Februarie 2008, 14:51

ma rog...vroiam sa spun k, in araba, Allah chiar se traduce prin Dumnezeu - de la Al-Illah - unicul. Acelasi termen este folosit atat de catre arabii musulmani, cat si de catre cei crestini. Da...exista si arabi crestini;)

 •  04 Februarie 2008, 14:49

prost mai esti si tu ma eduard .te trezesti vorbind aiurea.de azi sa te rogi la alah :)

Vezi toate comentariile (67)
Comentează