FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - VIITORUL 2-3

„Vă simțiți postul amenințat?” » Replica lui Gică Hagi i-a surprins pe toți jurnaliștii prezenți la conferința de presă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 februarie 2019 12:10

Viitorul lui Gică Hagi s-a calificat în semifinalele Cupei României după victoria cu Hermannstadt, scor 3-2, însă în campionat are emoții. Trebuie s-o învingă pe FC Botoșani, în ultima etapă a sezonului regular, pentru a se califica în play-off.

„Regele” a fost întrebat în glumă la conferința de presă de ieri dacă-și simte postul de antrenor în pericol după ultimele rezultate, însă managerul-patron al Viitorului a luat întrebarea în serios. 

„Întrebarea e bună. Nu e o glumă. Suntem împreună în momentele asta, o să învăţăm. La alte cluburi e greu ca antrenorul să rămână după asemenea rezultate. Doar Ferguson sau nu ştiu care... Şi eu cred că am demonstrat că merit să fiu pe bancă aici. Voi analiza voi reflecta, voi gândi. Eu sunt cu echipa, echipa e cu mine.

Nu trebuie să înaintăm nicio speculaţie. Mă simt bine lângă echipă. Încă o simt bine şi sperăm să facem treabă bună împreună”, a spus Gică Hagi la conferință, citat de TV Telekom Sport. 

Vezi VIDEO cu reacția lui Hagi!

Citește și:

Gică Hagi, fericit pentru doi dintre jucătorii săi: „Au dovedit că sunt buni”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
zecs93
zecs93  •  27 Februarie 2019, 20:48

in romania ferguson era demis dupa 2 egaluri si o infrangere, asa gandesc conducatorii, vor imediat rezultate, dar investitii *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mihai_luchian
mihai_luchian  •  27 Februarie 2019, 17:24

Corect. Cine îl ținea în România pe unul care lua 2 puncte din 24 în retur și risca pierderea playoff-ului? Acum, e bine de văzut că Hagi mizează pe fotbaliști și continuitatea solidifica un club. Guy Roux este un bun exemplu, nu trebuie să ne gândim neapărat la Ferguson. El are mai multe bube în cap decât trofee. Mai citiți ce debita, ce tolera in vestiar și ce limbaj/caracter are "Sir"-ul acesta mult prea ridicat în slăvi.

nuaicuce
nuaicuce  •  27 Februarie 2019, 14:06
Postat de maistor_kokir pe 27 Februarie 2019, 12:47

Pai Ferguson a luat 13 titluri in 27 de ani la Manchester United, asta dupa ce venise de la Aberdeen cu 3 titluri in Scotia si o Cupa Cupelor in 6 ani, dupa el Aberdeen nu a mai luat nici un titlu, sunt deja peste 30 de ani. Asta a fost Fergusson, nu stia decat sa castige, de aia nu l-a dat nimeni afara vreodata.

Pai si tu consideri MU egal cu Viitorul? Tu compari un club cu buget de 100 de milioane euro (atunci, extrapolat la inflatia de azi), cu Viitorul? Nu prea le ai cu ganditul!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează