FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

EXCLUSIV Claudiu Vaișcovici dă cu barda în toți de la Dinamo: „Bă băiatule, lasă-ne cu discursul filosofic și cu prosteala lumii! Acționarii? Abureală”

Claudiu Vaișcovici (primul din stânga de pe rândul de sus)
Claudiu Vaișcovici (primul din stânga de pe rândul de sus)

Articol de - Publicat luni, 27 noiembrie 2023 12:47 / Actualizat luni, 27 noiembrie 2023 14:48

Fosta glorie dinamovistă, Claudiu Vaișcovici, a dat de pământ cu ”haita” de acum, cu Ovidiu Burcă și cu acționarii grupării

Dinamo a pierdut din nou. Duminică seară, a părăsit înfrântă Arena Națională, după 0-1 cu FCSB, în Derby de România. Echipa lui Ovidiu Burcă este înțepenită pe penultimul loc din clasament, cu 11 etape consecutive fără victorie, trei remize și opt eșecuri. 

Note GSP de la 3 la 7 după Dinamo - FCSB 0-1 » Eduard Apostol scrie despre „invizibilul număr 10 din Liga 1” și „Abdallah, varianta FCSB”
DINAMO - FCSB 0-1
Note GSP de la 3 la 7 după Dinamo - FCSB 0-1 » Eduard Apostol scrie despre „invizibilul număr 10 din Liga 1” și „Abdallah, varianta FCSB”

Dinamo a pierdut la limită ultimele trei runde, dar le-a pierdut: UTA (1-2), Universitatea Craiova (0-1) și FCSB (0-1).

Claudiu Vaișcovici, dialog cu soția după derby: „Iar ați pierdut?”

Claudiu Vaișcovici, 61 de ani, fosta extremă a dinamoviștilor de la finele anilor '80, a avut o reacție extrem de vehementă astăzi, a doua zi după Derby de România. A văzut meciul la televizor, blocat la Galați, în vizită la mama sa.

"Azi, este mai bine. Ieri, a fost o vreme la Galați... Nici câinele să nu-l scoți afară! Și-a mai pierdut și Dinamo, seara, de maniera aia. Ce părere să mai ai de Dinamo?!

Vorbeam cu nevastă-mea, după meci. «Iar ați pierdut?», «Da, dar parcă nu a fost așa de tragic, așa de slabi...», «Dar ați pierdut din nou!». I-a mers mintea femeii... Nasol este că ne-am obișnuit cu înfrângerile. Este o stare letargică la Dinamo, de-ți vine să-ți iei câmpii.

Parcă la derby jucătorii au avut un pic de ambiție mai mare, dar totul e haotic, la întâmplare, nimic concret. Nu avem nici atac, nici defensivă. Văd că și conducătorilor le convine situația, oricum, nu am așteptări mari că se va întâmpla ceva pozitiv în pauza de iarnă", a reacționat Claudiu Vaișcovici într-un interviu acordat GSP.ro.

Domnilor care vă ocupați temporar de destinele lui Dinamo... Nu o mai dați că ați salvat Dinamo! Promovarea a fost cu mare bulan! Nu mai prinzi nici măcar o echipă de liga a treia să-i dai 6-1 în primul meci.

Claudiu Vaișcovici

Ovidiu Burcă și șefii lui Dinamo colecționează opinii defavorabile: „Nu ceream răgaz 6 luni, ci 6 jucători”

Ovidiu Burcă a devenit cel mai blamat dinamovist, în doar câteva luni, de la salvatorul și eroul suflării alb-roșii în luna mai, în jumătate de an fiind contestat vehement și apostrofat în toate felurile posibile.

1990este anul în care Vaișcovici a cucerit eventul cu Dinamo, oprind supremația internă a Stelei, o formație ce domina competițiile interne și ajunsese de două ori în finala CCE, o dată câștigând-o

Nici Cleo Vaișcovici nu este un fan al antrenorului de 43 de ani, aflat la primul său sezon de Liga 1. Fosta extremă a "câinilor" din era glorioasă a lui Mircea Lucescu la Dinamo a avut un discurs dur la adresa tânărului antrenor, care a promovat echipa după o stagiune în eșalonul al doilea.

"Cred că la Dinamo, pentru primul sezon de la revenirea în "A", era mai nimerit un antrenor stil Mulțescu sau Ion Marin. Eu, în locul lui Burcă, nu ceream răgaz șase luni, ci șase jucători! Sau fotbaliști. Uite cu cine jucăm în continuare, uite cu cine vrem să ne salvăm! Cu orice adversar din Liga 1 am juca, este extrem de greu, și acasă, și în deplasare. Suntem departe de toate celelalte.

Nu e problemă mare că ne-a bătut FCSB, e totuși pe locul 1, deși echipa e praf, dar nu am bătut Iașiul, UTA, Galațiul, formații de pe lângă noi. Nu ai nicio certitudine că aduc jucători de calitate, totul e abureală la Dinamo. Doar heirup, "Hai DDB", "Hai PCH", aceeași placă", a comentat Vaișcovici.

Claudiu Vaișcovici, contondent: „Bă băiatule, tu nu ai 3 puncte și jumătate și ne ții teorii?!”

"Nu mai am de multă vreme încredere în Ovidiu Burcă, este multă vrăjeală, doar discurs filosofic, te doare capul după ce-l auzi vorbind! Aceleași vorbe mereu. Zicea că i-a ajuns cu actualii jucători, dar îi joacă mereu pe aceiași. Oricum, alții nu are, toți sunt o apă și-un pământ.

10selecții are Vaișcovici la naționala României

Să ne lase cu discursul filosofic, cu prosteala lumii! Bă băiatule, tu nu ai 3 puncte și jumătate și ne ții teorii?! Ba că a murit Dinamo, ba că nu știu ce cod genetic... Nici nu merită să continuu, că spun ceva și nasol. Meritul lui e că s-a înhăitat (n.r. -un joc de cuvinte, exprimarea exactă a autorului) la echipă când Dinamo era jos. Atât. În rest, la revedere!", a răbufnit Vaișcovici.

VIDEO Ovidiu Burcă: „Aveam așteptări mult mai mari de la meciul ăsta!”

Citește și alte știri:

Ovidiu Burcă, întrebat direct dacă Dinamo a greșit strategia în vară: „Dați-mi voie să cred asta” + Își reproșează un singur lucru

VIDEO Ovidiu Burcă a izbucnit în plină conferință: „Oamenii să înțeleagă că acel Dinamo a murit! Am rescris codul genetic al acestui club!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
creeperno534
creeperno534  •  27 Noiembrie 2023, 22:59

Trecem de la fapte la vorbe!

Teosor
Teosor  •  27 Noiembrie 2023, 16:07

Din gura toți sunt buni,dar cu ceva constructiv vin?

tarnaveanu
tarnaveanu  •  27 Noiembrie 2023, 14:58

Vaișcovici are perfectă dreptate în tot ce-a spus. Ieri în prefața meciului, la articolul cu suporterul care l-a apostrofat, erau vreo cinci corifei pe aici care-i luau de zor apărarea. Nu știu dacă erau neamurile lui Burcă, dar după un astfel de parcurs (și joc), Lucescu dacă ar fi fost, nu mai avea ce căuta la echipă. Soarta e pecetluită: să joci în play out cu UTA, Craiova lui Mititelu, U, Petrolul, Sepsi, Iași, Oțelul și să crezi că o să recuperezi decalajul trebuie să fii nu naiv, ci *** ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează