FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

EXCLUSIV Reacție vehementă a unei glorii dinamoviste după gestul lui Charalambous: „Un neica-nimeni, un executant!” + Mesaj pentru Florinel Coman

FCSB a învins-o pe Dinamo, scor 1-0. Elias Charalambous (43 de ani), antrenorul liderului din Superligă, și-a pierdut cumpătul și arătat un semn obscen imediat după fluierul final.
FCSB a învins-o pe Dinamo, scor 1-0. Elias Charalambous (43 de ani), antrenorul liderului din Superligă, și-a pierdut cumpătul și arătat un semn obscen imediat după fluierul final.

Articol de - Publicat luni, 27 noiembrie 2023 11:56 / Actualizat luni, 27 noiembrie 2023 13:28

Claudiu Vaișcovici, 61 de ani, a fost contondent cu antrenorul rivalei, Elias Charalambous, după gestul acestuia de la derby și a fost acid și cu Florinel Coman, după reacția acestuia: „Așa e cu echipele mici”. Feed-back dinamovist: ”Are noroc că sunt alții slabi, FCSB nu are față de campioană”

Dinamo este penultima în Liga 1, acumulează eșec după eșec, 11 etape consecutive fără victorie, dintre care 8 înfrângeri, fostele glorii ale clubului sunt mai penetrante decât atacanții care nu știu să marcheze ai lui Ovidiu Burcă.

Gigi Becali îi bagă în ședință pe Charalambous și Pintilii: „Dinamo e echipă mică. Cum să te domine?”
DINAMO - FCSB 0-1
Gigi Becali îi bagă în ședință pe Charalambous și Pintilii: „Dinamo e echipă mică. Cum să te domine?”

Fosta extremă a „câinilor" din perioada de glorie a clubului în „era Mircea Lucescu", Claudiu Vaișcovici, 61 de ani, a taxat gestul reprobabil al antrenorului FCSB, Elias Charalambous, de la finalul Derby-ului de România, Dinamo - FCSB (0-1)

Un suporter al roș-albilor l-a scuipat pe tehnicianul cipriot, iar acesta a ripostat, arătându-i bărbatului degetul mijlociu, după cum se poate vedea în imaginile Orange Sport.

Astfel de lucruri se întâmplă peste tot. Nu trebuie să ne batem cu capul cu ele. Chiar dacă îți spun sau îți fac ceva. Se întâmplă, dar nu trebuie să le alimentăm, să luăm fiecare detaliu și să îl transformăm în ceva mai mare.

Elias Charalambous, antrenor FCSB

Replică dură pentru Elias Charalambous: „Să fim corecți, toți sunt executanți acolo. Echipa e praf!”

Cleo Vaișcovici a taxat în termeni categorici reacția de la marginea gazonului a antrenorului FCSB.

„S-a românizat și Charalambous. Ce ar fi de comentat? Un neica-nimeni, un executant, adus, pus aici, răspunde la ordin! Să fim corecți, toți de acolo, de la echipă, sunt executanți.

Am văzut un podcast cu Gabi Tamaș și a zis o chestie interesantă. Mă, dacă Gigi Becali spune că are echipa numărul 1, că a adunat tot, că are doi fotbaliști de valoare pe fiecare post, înseamnă că nu se simte când îl bagă pe unul sau pe altul. Adică echipa ar trebui să joace la fel de bine. 

Hai, să fim serioși, nu mai e Steaua care a fost! Echipa e praf. Nu are față de campioană. Ar trebui să arate fotbal la ce jucători sunt. Dacă ai adunat tot ceea ce a fost mai bun, ar trebui să arăți cel mai bun fotbal. Ori toți joacă la fel, prost!”, a reacționat gălățeanul pentru GSP.ro.

Da, când pierzi, frustrarea e mare, îți vine să rupi hainele de pe tine. În tur, rivalii au fost două capete peste noi. Dar aseară... Tămâie! De aceea e mai dureros, că n-am scos măcar un egal.

Claudiu Vaișcovici, fostă glorie dinamovistă

Replică pentru Florinel Coman: „Vor mai pierde puncte, tot cu echipe mici”

Florinel Coman a decis derby-ul prin reușita sa din lovitură liberă, iar la flash-interviul de după meci a spus, printre altele: ”Ne așteptam să facă un joc defensiv (n.red Dinamo), dar asta este. Cu echipele mai mici trebuie să jucăm mai mult pozițional”.

10selecții a adunat Vaișcovici pentru naționala României

Vaișcovici l-a taxat și pe actualul internațional: ”La un Dinamo - Steaua, când câștigi, apar și astfel de declarații, de orgoliu. Poate că și eu aș fi spus la fel, în locul lui Coman.

1990este anul în care Cleo Vaișcovici a luat eventul cu Dinamo, oprind supremație Stelei pe plan intern

Îți dă la glezne, când te face echipă mică. Dar ei parcă tot cu echipe mici au pierdut puncte. Și vor mai pierde! Echipa lui Coman ce joacă? Are noroc că sunt alții mai slabi. Doar Rapid pare un pericol pentru FCSB, în rest, sunt slabi de tot”.

VIDEO Ultrașii și fotbaliștii de la FCSB au ironizat-o pe Dinamo: „Serie B, Serie B!” + Peluza Sud i-a băgat pe „câini ” în ședință

Citește și alte știri: 

A învins-o pe Dinamo, dar a lăudat-o după meci: „Nu înseamnă că jucătorii sunt atât de slabi”

Note GSP de la 3 la 7 după Dinamo - FCSB 0-1 » Eduard Apostol scrie despre „invizibilul număr 10 din Liga 1” și „Abdallah, varianta FCSB”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
caprescu12
caprescu12  •  27 Noiembrie 2023, 16:34

Trebuie sa recunosc ca suntem un popor necivilizat ,de ce sa scuipi un om chiar daca este antrenorul rivalei este un om ca si tine ,despre gestul antrenorului ce sa spun poate ca as fi reactionat la fel poate si mai rau,cat priveste despre Vaiscovici as vrea sa retina urmatorul proverb AINELE MOARE DE DRUM LUNG SI PROSTUL DE GRIJA ALTUIA pacat ar fi urat sa pice dinama in b pebtru ca adevaratul derbi in romania este steaua sau cum vor judecatorii astia fcsb care de fapt inseamna prescurtarea fotbal club steaua bucuresti si dinamo/

balderis
balderis  •  27 Noiembrie 2023, 15:58

Gestul nu e în regulă, dar mă uit și la ilicul ( voi știți ce vreau să spun ) de Amzăr, care înjură îngrozitor de cînd intră pe teren și pînă se termină ! Băi frate, nu se oprește de loc !Ăsta se crede mare fotbalist, dar el nu vede că de regulă e cel mai slab de pe teren ? Cel puțin în meciul cu fîcîsîbî, a fost lementabil la cîte mingi le-a dat la adversari !

yellowstone_vs
yellowstone_vs  •  27 Noiembrie 2023, 15:14
Postat de xyzx pe 27 Noiembrie 2023, 14:37

Ca Charalambous e doar un executant stim cu totii, dar nici Vaișcovici nu a fost o mare stea, daca ar fi sa ma gandesc la 10 jucatori de la echipa mare a lui Dinamo, la el nu m-as gandi, in plus sa nu uitam ce gesturi faceau ei pe vremea cand erau jucatori, Andone&Co. Asta nu inseamna ca e ok ce a facut Charalambous, a gresit si probabil va fi pedepsit.

Vezi ca Vaiscovici (1988–199 Dinamo București ,68 meciuri (58 goluri ) ) era jupan in vestiar ...nu-i sufla nimeni in fata ..Dinamo avea echipa la acea vreme ...apoi a plecat afara dupa revolutie ....

Vezi toate comentariile (14)
Comentează