FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 0-1

Gigi Becali îi bagă în ședință pe Charalambous și Pintilii: „Dinamo e echipă mică. Cum să te domine?”

Articol de - Publicat luni, 27 noiembrie 2023 11:24 / Actualizat luni, 27 noiembrie 2023 12:33

Gigi Becali, patronul FCSB, s-a declarat nemulțumit de cum s-a prezentat echipa sa în victoria cu Dinamo, 1-0.

Omul de afaceri a dezvăluit că nu i-a plăcut cum a fost gestionat finalul partidei și spune că va discuta cu Elias Charalambous și Mihai Pintilii pentru a le cere ca jucătorii să joace in viteză.

Gigi Becali a găsit atacant pentru FCSB: „Am trimis ofertă de 800.000 de euro”
FCSB
Gigi Becali a găsit atacant pentru FCSB: „Am trimis ofertă de 800.000 de euro”

Gigi Becali îi bagă în ședință pe Charalambous și Pintilii după Dinamo - FCSB

„Eu vreau să jucăm ca în străinătate. Dacă am 1-0, vreau ca mingea să fie tot la mine și să facem 2-0. Nu vreau să dau mingea la adversar. 

Nu vreau să jignesc, dar nu e în regulă să te domine Dinamo. Cum adică ne retragem? Mă retrag, dar pasez, mă joc cu adversarul. Nu am făcut asta și înseamnă că ceva nu e în regulă. 

Noi jucam bine, dar echipa a început să scârțâie. O să vorbesc cu Charalambous și Pintilii. Cred că ceva e în neregulă. Am mașinărie, dar ceva scârțâie. Nu mă încântă. Nu se poate să pasăm doar între fundașii central. Să facă antrenamente ca jucătorii să paseze și vertical. 

Sunt situații bune, cum om liber în centru, dar noi pasă stânga-dreapta. Le e frică jucătorilor să paseze. Și asta nu îmi place.

Noi făceam un-doiuri, jucam în viteză. Cu Dinamo nu am văzut viteză. E o chestie de mentalitate. Nu e înregulă să te domine Dinamo. E o chestie de cum se fac antrenamentele”, a declarat Gigi Becali la Fanatik.

Jucătorii lui Dinamo vor, încearcă... Brandul îi face pe jucători să lupte, dar brandul nu le dă și valoare. Au luptat pe viață și pe moarte, săraci... Dar ce să faci? Dinamo e echipă mică. Nu ești mică dacă pe penultimul loc? Dacă ai 11 puncte în 17 etape nu ești mică?

- Gigi Becali

VIDEO Elias Charalambous: „E deosebit de important faptul că nu am primit gol”

Citește și: 

Gestul de mare clasă al lui Vlad Chiricheș față de FCSB: „Cine mai face așa?”
FCSB
Gestul de mare clasă al lui Vlad Chiricheș față de FCSB: „Cine mai face așa?”
FCSB a pierdut un titular pentru meciul cu Oțelul » Cine îi poate lua locul
DINAMO - FCSB 0-1
FCSB a pierdut un titular pentru meciul cu Oțelul » Cine îi poate lua locul

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
ceglumabuna
ceglumabuna  •  28 Noiembrie 2023, 01:23

berbecule ... in romania sunt putini antrenori care sa aiba performantele lui Gigi .. tot va place sa spuneti Gigi Antrenorul .. de 8 ani termina pe 2 .. dar gigi bate ajax sau bate valencia...etc.. asta nu mai spuneti ... sau ca antrenorul Gigi a dus romania prin europa ... dupa gigi cine a mai facut puncte ? tot laudati cfr ul .. dar iaca ... jucam in cupa satelor .. Apropo berbecule ..sti ce este Trist ? ca bate Gigi becali toata liga 1 ... doar cu arbitrii si aliante il opriti .. asta spune tot despre liga mamaliga .. aici e adevarata problema ....

contrabas3
contrabas3  •  27 Noiembrie 2023, 23:08
Postat de laur33 pe 27 Noiembrie 2023, 16:11

Daca tu bai berbec ai cel mai mare buget si cel mai valoros lot si totusi in ultimii 10 ani nu ai catigat nimic, te poti numi echipa mare? Zi ba oierule! Ca vad ca tie iti arde de Dinamo, cainele moare de drum lung si Gigi de grija altuia. Nu au dominat pe Dinamo PENTRU CA NU AU PUTUT! DE-AIA! Nu ati avut nicio ocazile clara, ati dat un singur gol si ala din lovitura libera. Daca atat ati putut cu o "echipa mica" inseamna ca si voi sunteti o echipa mica. Degeaba ai echipa daca face schimbarile si primul 11 unul care stie doar sa faca branza!

NU A PUTUT, dar a câștigat. Lol!

contrabas3
contrabas3  •  27 Noiembrie 2023, 23:06

Ce glumă bună! Echipa a câștigat. Cine mai are timp de ședințe? Lol!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează