FOTBAL  »  Superliga  »  EMIRATES CUP

Valencia si Arsenal, favoritele de la Emirates Cup

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 iulie 2007 00:00

AMOS NEWS /  Dupa prima zi a turneului amical Emirates Cup, gazduit de englezii de la Arsenal Londra, formatia gazda si spaniolii de la FC Valencia au mari sanse sa-si adjudece trofeul.

In meciul de deschidere al turneului, Valencia s-a distrat cu Internazionale Milano, formatie pe care a invins-o cu 2-0, goluri Gavilan, vole de zile mari din unghi pe sub Toldo, si David Villa, care a transformat perfect o lovitura libera.

In afara celor doua goluri, ibericii au dominat copios partida impunandu-si in permanenta jocul in timp ce Inter a parut o echipa obosita atat in ofensiva cat si in defensiva, acolo unde pare a fi mare nevoie de un jucator tanar precum Cristi Chivu.

In al doilea meci al zilei, Arsenal Londra a trecut greu, scor 2-1, de francezii de Paris Saint Germain, goluri Flamini si Bendtner, respectiv Luyindula, astfel ca Arsenal si Valencia au cate cinci puncte si s-au distantat aproape decisiv in fruntea clasamentului.

Duminica, in a doua si ultima etapa a turneului, Paris Saint Germain va juca cu FC Valencia de la ora 16.00, ora Romaniei, iar Arsenal Londra va juca cu Internazionale Milano de la ora 18.00, la Inter existand sanse sa apara in teren fundasul roman Cristian Chivu.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează