FOTBAL  »  Superliga  »  ACADEMICA CLINCENI - DINAMO

EXCLUSIV Valentin Ioan Borcea, caracterizat înaintea debutului oficial la Dinamo: „E copilul meu! Îi prevăd un mare viitor”

Valentin Ioan Borcea, după un trofeu câștigat la juniorii lui Dinamo
Valentin Ioan Borcea, după un trofeu câștigat la juniorii lui Dinamo

Articol de - Publicat duminica, 05 iulie 2020 15:34 / Actualizat duminica, 05 iulie 2020 15:59

Dinamo joacă de la ora 17:00 cu Academica Clinceni, în deplasare, într-un meci vital pentru lupta din subsolul clasamentului. Adrian Mihalcea a surprins în echipa de start, folosindu-l încă din primul minut pe mijlocașul Valentin Ioan Borcea, un puști crescut la Academia „câinilor”. 

GSP.ro l-a contactat pe Gabi Răduță, fostul șef al Academiei Dinamo, care i-a făcut o caracterizare fantastică puștiului care va împlini chiar mâine 18 ani:

„Am văzut că e titular, e copilul meu! E un copil foarte talentat, care a crescut lângă mine timp de opt ani de zile. Îi prevăd un mare viitor. E inteligent, are capacitate fizică, motrică, tehnică. E un mijlocaș complet! 

E al 45-lea jucător promovat în Liga 1 de la Centrul de Copii și Juniori de la Dinamo. N-are nicio legătură de familie cu Cristi, e dintr-o familie bună, de oameni educați. L-am ajutat tot timpul, am avut foarte mare încredere în el. 

I l-am trimis acum lui Mihalcea și i-am spus să meargă pe mâna mea. Văd că îi dă încredere, înseamnă că a văzut potențial în el la antrenamente. Îi doresc din suflet să confirme”, a declarat Gabi Răduță, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Echipa de start a lui Dinamo versus Clinceni: Straton - Sorescu, Puljic, Popescu, Skovajsa - Răuță, Mrzljak - Borcea, Fabbrini, Moldoveanu - Popa
Rezerve: Piscitelli, Bani, Grigore, Kilyen, Neicuțescu, Montini, V. Lazăr, Șerban, Sin

VIDEO. Gabi Răduță propune: „Noi am eliminat FCSB la juniori, să jucăm noi în retur!”

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Prunea, acuzat pentru situația de la Dinamo: „Se plânge la TV, dar echipa e aici și din cauza lui” + doi jucători importanți, DISTRUȘI la GSP Live

Fanii-acționari de la Dinamo acuză o conspirație: „Am fost interziși peste tot! Acum nu mai țipă nimeni?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
creeperno
creeperno  •  05 Iulie 2020, 22:50

Nu i-a dat nicio speranta. Mihalcea i-a zis inainte de meci ca vrea sa treaca peste regula u21 si va juca doar un minut

nune
nune  •  05 Iulie 2020, 17:35

Viitorul lui de aur a durat fix 70 de secunde. Asta e o porcarie, sa dai sperante desarte unor pusti care viseaza sa joace macar un sfert de ora...

10154583935089038
Laurentiu Bizera  •  05 Iulie 2020, 16:59

"N-are nicio legătură de familie cu Cristi, e dintr-o familie bună, de oameni educați. "

Vezi toate comentariile (3)
Comentează