FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - FCSB 0-1

Valentin Crețu, despre faza care a decis meciul FCU Craiova - FCSB: „Trebuie să fii și puțin șmecher”

FCSB a învins-o pe FCU Craiova, scor 1-0, chiar pe „Ion Oblemenco”. Valentin Crețu (32 de ani) admite că a amplificat căderea la faza penalty-ului din minutul 61. +47   FOTO
FCSB a învins-o pe FCU Craiova, scor 1-0, chiar pe „Ion Oblemenco”. Valentin Crețu (32 de ani) admite că a amplificat căderea la faza penalty-ului din minutul 61.

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 septembrie 2021 22:10 / Actualizat sambata, 18 septembrie 2021 22:16

FCSB a învins-o pe FCU Craiova, scor 1-0, chiar pe „Ion Oblemenco”. Valentin Crețu (32 de ani) admite că a amplificat căderea la faza penalty-ului din minutul 61. 

Valentin Crețu, fundașul dreapta al FCSB-ului, a căzut în careu în urma unui duel cu Bradley Diallo, stoperul oltenilor. „Centralul” Iulian Călin a lăsat inițial jocul să continue, însă câteva momente mai târziu a indicat punctul cu var, la recomandarea asistentului de pe acea parte, Romică Bîrdeș, mult mai bine plasat. 

Valentin Crețu, după penalty-ul obținut în FCU Craiova - FCSB: „Trebuie să fii un pic șmecher”

„Sunt meciuri grele. Am început bine partida, apoi mijlocașii și interii nu au mai ieșit la pase. Asta ne-a cerut Mister. Suntem Steaua, trebuie să conducem meciul. Sincer, vă spun ce simt. Venim după un moment bun în derby, suntem și mulți jucători tineri. Trebuie să păstrăm nivelul concentrării. Entuziasmul ăsta trebuie oprit, să fim echilibrați, să jucăm mai mult fotbal. Astăzi nu prea am jucat. 

Gazonul a fost greu, ne-a încetinit, dar asta nu este o scuză. Am simțit că pot obține penalty, am fost puțin mai smecher. I-am luat fața, iar el a venit tare în mine. M-a lovit în genunchi, apoi am căzut. Trebuie să fii un pic șmecher și să obții ce trebuie”, a spus Valentin Crețu, la Look Sport+.

Penalty acordat de asistent în FCU Craiova - FCSB! » Ce arată reluările TV + verdictul specialistului
FCU Craiova - FCSB
Penalty acordat de asistent în FCU Craiova - FCSB! » Ce arată reluările TV + verdictul specialistului

FCSB avansează spre podium, după victoria cu FCU Craiova 

FCSB obține a doua victorie consecutivă în Liga 1, după cea istorică din derby-ul cu Dinamo, scor 6-0, și urcă pe locul 5 în Liga 1. Are 15 puncte, 6 sub liderul CFR Cluj. „Feroviarii” au și un meci mai puțin disputat. 

FCU Craiova ajunge la cinci meciuri consecutive fără victorie și este pe locul 12. Riscă să mai cadă două poziții, în funcție de rezultatele pe care le vor obține Sepsi Sf. Gheorghe și Dinamo.

Citește și alte știri despre FCU Craiova - FCSB: 

FOTO Fanii lui CSU Craiova râd de asistența de la FCU Craiova - FCSB! Ce arată comparația și contextul detaliat

FOTO Penalty acordat de asistent în FCU Craiova - FCSB! » Ce arată reluările TV

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
101281665384194
Ioan Sebastian Vlad  •  19 Septembrie 2021, 16:26

Smecher da, dar si prost gramada sa faci asemenea declaratie!

firaldo
firaldo  •  19 Septembrie 2021, 15:42

De "smecheri" ce suntem ne elimina Karagandy,Laci...tremuram cu aia din Gibraltar.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  19 Septembrie 2021, 13:54

"Trebuie sa fii un pic smecher", este o fraza care dezvaluie lipsa unui cult al dialogului, adica... "smecher" poate fi inlocuit, in cazul jucatorului de la FCSB cu... "prost"!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează