FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

EXCLUSIV Un jucător de la Astra Giurgiu este dorit de o fostă campioană a Israelului

Valentin Gheorghe (23 de ani)
Valentin Gheorghe (23 de ani)

Articol de - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2021 13:10 / Actualizat miercuri, 27 ianuarie 2021 15:23

Valentin Gheorghe (23 de ani), de la Astra Giurgiu, este dorit de Hapoel Be'er Sheva, locul 4 din prima ligă a Israelului.

Valentin Gheorghe ar putea evolua în Israel din februarie. Antrenorul Yossi Abukasis îl vrea pe mijlocașul stânga de 24 de ani, care a intrat în ultimele șase luni de contract cu Astra Giurgiu. 

Valentin Gheorghe, dorit de Hapoel Be'er Sheva

Clubul din Giurgiu preferă să îl vândă acum, decât să-l piardă gratis la vară, când el ar semna ca jucător liber. Astra solicită 500.000 de euro, dar Alona Barkat, proprietara clubului din capitala deșertului, va încerca să negocieze transferul pentru o sumă mult mai mică. Pe același post, Hapoel l-ar mai viza pe ghanezul Edwin Gyasi, de la Samsunspor.

900.000 de €este cota de piață a lui Valentin Gheorghe, conform Transfermarkt.de

Valentin Gheorghe are patru goluri marcate în Liga 1 în 15 meciuri din acest sezon și, în total, 24 de goluri și șase pase decisive în 95 de partide la Astra în toate competițiile. Crescut în academia clubului, are și o selecție la naționala de tineret. 

Valentin Gheorghe, noul internațional român de la Hapoel Be'er Sheva?

Dacă va semna cu Hapoel Be'er Sheva, Valentin Gheorghe va deveni al 11-lea român care va evolua pentru formația cu 5 titluri în Israel. Ovidiu Hoban a fost ultimul internațional român care a jucat pentru echipa de pe Turner Stadium, în perioada 2014-2017.

10 româniau evoluat pentru Hapoel Be'er Sheva: Marian Bâcu, Marian Calafeteanu, Augustin Chiriță, Daniel Scânteie, Alin Minteuan, Dănuț Moisescu, Lică Movilă, Robert Niță, Augustin Chiriță și Ovidiu Hoban

VIDEO. Etapa 19 // Match Preview CFR Cluj - Astra Giurgiu

Citește și alte știri din Liga 1:

Reacția impresarului Anamaria Prodan după ce Giovanni Becali a intervenit în negocierile dintre FCSB și Parma pentru Dennis Man: „De atunci e un haos total”

Detaliul care îi dă speranțe lui Dinamo pentru meciul cu Gaz Metan Mediaș

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
10213721331041927
Adrian Ghita  •  27 Ianuarie 2021, 17:45

nu am inteles ce varsta are jucatorul 23 sau 24 :( sa fie sanatos !

gazistu
gazistu  •  27 Ianuarie 2021, 13:20

Astra = OUT!!! trebuie RETROGRADATA din primele 3 ligi!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează