FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - CFR CLUJ

Fostul jucător al FCSB a marcat primul gol pentru U Cluj și are un mesaj de forță: „Sunt întotdeauna pregătit”. Câți fani așteaptă pe stadion cu CFR Cluj

Fostul jucător al FCSB a marcat primul gol pentru U Cluj și are un mesaj de forță: „Sunt întotdeauna pregătit”. Câți fani așteaptă pe stadion cu CFR Cluj
Fostul jucător al FCSB a marcat primul gol pentru U Cluj și are un mesaj de forță: „Sunt întotdeauna pregătit”. Câți fani așteaptă pe stadion cu CFR Cluj

Articol de - Publicat marti, 31 octombrie 2023 17:38 / Actualizat marti, 31 octombrie 2023 18:06

Valentin Gheorghe, 26 de ani, a povestit că s-a adaptat în tricoul alb-negrilor după ce era mai mult spectator la FCSB și a transmis suporterilor că vrea să impresioneze pe Cluj Arena

Valentin Gheorghe, 26 de ani, a marcat primul gol în tricoul lui U Cluj, la 3-0 cu FC Botoșani, și așteaptă și el cu încredere, la fel ca suporterii ”Șepcilor roșii”, derby-ul cu CFR Cluj, de joi seară, din Cupa României.

Tinerețea lui Nistor
EDITORIAL
Tinerețea lui Nistor

La FCSB era la număr, la U Cluj devine un jucător important

Mijlocașul de bandă a început să se impună pentru primul 11, după ce a început sezonul la FCSB. Acolo, a bifat doar două prezențe, 29 de minute cu Nordsjaelland (0-0) și 20 de minute cu FCU Craiova (3-1) în etapa inaugurală, în rest a fost de patru ori rezervă neutilizată și o dată doar spectator.

A acceptat să se despartă de roș-albaștri și a semnat imediat cu U Cluj. Fotbalistul a trecut peste problemele medicale, acum este în formă pentru ceea ce va urma.

”Pare o victorie lejeră, la Botoșani, fiindcă ne-am mobilizat bine. Știam că e o deplasare grea, lungă, la șapte ore distanță de Cluj. N-am avut un început foarte bun, având în vedere că n-am jucat acolo foarte mult, apoi am avut la U Cluj probleme medicale și trei săptămâni am stat departe de teren, dar am muncit mult, m-am pregătit bine, sunt încrezător”, a declarat Vali Gheorghe.

7goluri și 3 assist-uri a adunat Vali Gheorghe pentru FCSB în 31 de partide

250de mii de euro a plătit Gigi Becali pentru a-l transfera pe Vali Gheorghe de la Astra Giurgiu în septembrie 2021

Vali Gheorghe face reclamă derby-ului Clujului: ”Așteptăm minim 25.000 de spectatori”

Pentru U Cluj urmează derby-ul local cu CFR Cluj, joi seară, de la ora 20:30, un duel ce se anunță tare, ambele echipe fiind în formă. În campionat, luni seară, U Cluj a învins în deplasare la Botoșani, scor 3-0, în timp ce CFR Cluj a trecut acasă de Farul, scor 3-1.

”Pentru astfel de meciuri sunt întotdeauna pregătit, sunt cele mai frumoase pentru un fotbalist și aștept minim 25.000 de suporteri, dacă nu chiar 30.000 de fani.

Vorbeam între noi, jucătorii, despre fani, înseamnă enorm să parcurgi un drum atât de lung, le mulțumim și îi așteptăm la derby-ul Clujului ca să-i facem fericiți”, a mai precizat extrema de 26 de ani.

Nu mai trebuie să vorbim despre Dan Nistor, știm foarte bine calitatea lui, sper să-mi dea cât mai multe pase decisive
Valentin Gheorghe, mijlocaș U Cluj

6meciuri a adunat Vali Gheorghe la U Cluj, marcând în premieră luni seară

VIDEO Cupa României » Match Preview U Cluj - CFR Cluj

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Fierbe Clujul! Câte bilete s-au vândut la derby-ul de joi dintre U și CFR: „Realist, astea sunt așteptările”

EXCLUSIV La 11 ani de la o fotografie inedită, rememorează duelul cu Messi din superamicalul Dinamo - Barcelona: „Este aproape complet!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
Chris.Dumi
Chris.Dumi  •  02 Noiembrie 2023, 09:19

Acest meci atrage suporterii clujeni, nu doar a lui U. Suntem multi fani CFR care ne-am luat bilete la tribuna fiindca nu ne convine sa vedem meciul din peluza. La acest meci fac recordul de spectatori, ca la alte meciuri au maxim 6000 de spectatori. Cu mine si alti trei colegi de munca. Fani CFR.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează