FOTBAL  »  Superliga  »  ANUNȚ

El este noul reprezentant al cluburilor din Liga 1 în Comitetul Executiv

Valentin Iordănescu (foto:stânga) este noul reprezentant al Ligii 1 în Comitetul Executiv
Valentin Iordănescu (foto:stânga) este noul reprezentant al Ligii 1 în Comitetul Executiv

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 iulie 2021 14:10 / Actualizat miercuri, 14 iulie 2021 14:15

Astăzi, la Casa Fotbalului, a avut loc Adunarea Generală a cluburilor participante in Liga 1. Reprezentanții echipelor s-au întâlnit pentru a vota înlocuitorul lui Ciprian Paraschiv în Comitetul Executiv.

Ca urmare a votului exprimat de reprezentanții cluburilor din primul eșalon, Alin Valentin Iordănescu, președintele lui Gaz Metan Mediaș, îl va înlocui pe Ciprian Paraschiv în Comitetul Executiv, anunță Federația Română de Fotbal pe site-ul oficial. 

Cu 14 voturi în favoarea sa, Valentin Iordănescu a câștigat alegerile în fața lui Cătălin Anton (FC Botoșani), cel care a reprezentat opțiunea celorlalte două cluburi din Liga 1. Nepotul lui Anghel Iordănescu i se alătură astfel lui Valeriu Argăseală (FCSB) în rândul reprezentanților Ligii 1 în Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal.

A participat la un scandal anul trecut

Valentin Iordănescu a fost protagonistul unui scandal anul trecut. Asta după ce Ioan Mărginean, președintele de la acea vreme a Gazului, l-a acuzat pe Iordănescu că a fost pus politic în funcția de președinte al clubului Gaz Metan. 

Acesta susținea că Pustai avea deja 3 voturi, fix de câte avea nevoie pentru a prelua funcția de președinte, însă, a doua zi s-a înscris în cursa pentru șefia clubului și Vali Iordănescu, cel care a avut sprijinul primarului din Mediaș, Gheorghe Roman.

Citește alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Transfer la UTA » Arădenii și-au luat golgeter

Mihai Stoica, mesaj clar în conferință: „Nu ne mai alungați! Este jenant și strigător la cer să continuăm cu acest nonsens”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează