FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BUZAU

Valentin Iovita: "Prostia ne-a costat!"

Articol de GSP - Publicat luni, 30 iulie 2007 00:00

Marcatorul golului din minutul 25 al partidei Gloria - Dinamo, mijlocasul de 23 de ani  Valentin Iovita, critica faptul ca echipa sa a fost invinsa din doua faze fixe

-Vali, cum a fost la gol?
-A fost o faza rapida, care a plecat de la un un-doi pe centru. Am atacat coltul lung, am profitat de o bilbiiala intre Moti si Radu si am sutat in directia din care a venit mingea.

-Ati condus-o pe Dinamo...
-Probabil ca ei au venit ingimfati, si-au imaginat ca ne dau 2-3 si pleaca acasa. I-am luat tare si asa am reusit sa marcam.

-Crezi ca Gloria putea mai mult?
-Sa nu uitam ca a fost prima etapa si am evoluat contra campioanei. Pai, numai daca am face o comparatie intre jucatorii lor si ai nostri, ne-am da seama de diferenta de valoare dintre cele doua echipe. Unii au avut tracul debutului. Echipa a facut un joc bun, curajos, dar prostia ne-a costat. Am luat goluri din doua faze fixe, or asta nu e in regula.

-S-au vehiculat prime-record la o victorie...
-Nu stiu exact despre citi bani a fost vorba. Doar inaintea partidei antrenorii au spus ca jucam pe bani foarte multi. Oricum, tinind cont ca evoluam cu o asa echipa, iar Gloria este nou-promovata, entuziasmul era suficient pentru a reusi un meci bun.

A debutat in Liga I la 18 ani
"Nouarul" Gloriei a debutat in Liga I la 18 ani si jumatate in tricoul Sportului Studentesc. Pe 10 noiembrie 2002, Valentin Iovita a evoluat 22 de minute intr-o partida, culmea, tot cu Dinamo. Mijlocasul a facut primii pasi in fotbal la Galati, iar in trecut a mai evoluat la grupele de copii si juniori ale lui VfL Bochum.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează