FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - U CLUJ

Valentin Lazăr, săgeţi către Mihai Teja după finalul jocului: "A fost o decizie greşită" » Ce a zis şi Kamil Bilinski

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 februarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 28 februarie 2015 22:51

Marcatorii golurilor lui Dinamo din victoria cu U Cluj, scor 3-0, au vorbit la finalul jocului. Valentin Lazăr continuă să creadă că decizia lui Teja de a-l lăsa în afara lotului pentru meciul de la Galaţi a fost una greşită, în timp ce Bilinski e fericit după "dubla" de azi. 

"Mă bucur că am reuşit să revin în primul 11 chiar cu gol. Nu cred că era o decizie corectă să rămîn în afara lotului. M-au motivat prietenii şi familia. E bine că nu m-am certat cu mine, ar fi fost o decizie proastă dacă aş fi făcut asta.

E o relaţie normală între mine şi Mihai Teja. Oricum, sper să nu mai rămîn niciodată în afara lotului, mai ales că ştiu că pot da mult mai multe pentru această echipă.

Probabil că atunci cînd eu am fost la lotul divizionar, antrenorul şi-a făcut o idee de echipă şi eu nu eram în ea bineînţeles. Poate că şi reacţia de la Tîrgu Jiu a contat, dar eu am plecat direct la vestiar pentru că eram degerat la mîini şi picioare. Am stat 5 minute şi apoi m-am dus pe bancă", a spus Valentin Lazăr la finalul jocului.

"Sînt fericit, pentru noi e foarte important. Am cîştigat al doilea meci la rînd. E foarte bine, mai ales că e o echipă nouă. Sperăm să repetăm succesele şi cu Tîrgu Mureş şi Pandurii. Aş vrea să fiu golgheterul campionatului", a spus Kamil Bilinski la DigiSport.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (12)
aldo_m
aldo_m  •  01 Martie 2015, 21:05

e TALENTAT DAR nu face faza DEFENSIVA SI A GRESIT MAJORITATEA PASELOR deci BAIATUL VREA SA TRAIASCA DIN TALENT CA NU PREA MUNCESTE am vazut numai pase gresite si nici o recuperare FARA MUNCA talentul nu AJUNGE

luc11
luc11  •  01 Martie 2015, 12:53

il stiam de cand juca in Regie si am zis de atunci ca e mai bun decat celalalt Lazar, de la Rapid, m-am bucurat cand l-a adus Multescu si am considerat ca trebuie sa joace titular deoarece are valoare, dar consider ca trebuie sa invete mai mult sa-si puna valoarea in practica, sa joace mai ordonat si mai simplu: cateodata prefera sa-si prelungeasca mingea si sa "treaca prin adversar" in locul unei pase simple la un coechipier liber, punandu-i pe contraatac

oaeaspurcata
oaeaspurcata  •  01 Martie 2015, 08:59
Postat de unico_biancorossi pe 01 Martie 2015, 03:26

ar fi bine sa joace din ce in ce mai mult fotbal, sa lase declaratiile teribiliste si gesturile copilaresti, daca nu vrea sa se plafoneze degeaba.

Baiatul asta are o poveste interesanta, desi e cam necopt in gesturi si declaratii el e exact genul de jucator care nu se va plafona niciodata din moment ce 3-4 ani a fost tinut sclav de catre Siman si cu toate mizeriile astea a demonstrat ca e fotbalist de valoare.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează